Μην χασετε

Δαντελένιο φόρεμα: Υπέροχοι συνδυασμοί για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Η δαντέλα αποπνέει ρομαντισμό και κομψότητα, ενώ μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, ανάλογα με το ύφος της και τα αξεσουάρ που θα την συνοδεύσουν. Το δαντελένιο φόρεμα που θυμίζει την δεκαετία του ’20 και του ’60 έχει αγαπηθεί διαχρονικά από τις γυναίκες.

Advertisements

Τα ποικίλα και υπέροχα χρώματα της δαντέλας, καθώς και τα διαφορετικά σχέδια της με λουλούδια, tribal και vintage σχέδια, μπορούν να οδηγήσουν στην δημιουργία υπέροχων φορεμάτων σε όλα τα μήκη.

Χαρακτηριστά είναι και τα νυφικά φορέματα με δαντέλα που επιλέγουν πολλές νύφες για τον γάμο τους. Ο λόγος είναι πως η δαντέλα έχει συνδεθεί με το γαμήλιο κλίμα λόγω της ρομαντικής της αισθητικής.

Δείτε πως μπορείτε να συνδυάσετε ένα δαντελένιο φόρεμα, πάρτε ιδέες και ανακαλύψτε σε ποιες περιπτώσεις μπορείτε να το φορέσετε.

Μυστικά για να φορέσετε το δαντελωτό φόρεμα:

1. Διατηρήστε ένα λιτό ύφος στο υπόλοιπο σύνολο: Αποφύγετε τα εκθαμβωτικά και φορτωμένα αξεσουάρ ή παπούτσια και επιλέξτε απλά σχέδια.

2. Ξεκινήστε σιγά σιγά: Αν φοβάστε να φορέσετε ένα όλο δαντέλα φόρεμα γιατί πιστεύετε πως δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε, επιλέξτε κάποιο που έχει εν μέρη δαντέλα. Ένα φόρεμα με δαντέλα μόνο στα μανίκια ή στο πάνω μέρος του είναι εξίσου εντυπωσιακό.

3. Παίξτε με τις επιλογές: Μπορείτε να προσθέσετε πινελιές κομψότητας, φορώντας ένα σακάκι πάνω από το δαντελωτό φόρεμα.

4. Δαντέλα το πρωί και το βράδυ: Υπάρχουν πασπαρτού φορέματα με δαντέλα που μπορούν να φορεθούν τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, ανάλογα πάντα με το υπόλοιπο σύνολο που θα επιλέξετε.

5. Πειραματιστείτε με τα χρώματα: Η δαντέλα μπορεί να έχει ως βασικές της αποχρώσεις το μαύρο, το λευκό και το μπεζ, ωστόσο κυκλοφορεί και σε άλλα υπέροχα χρώματα. Δοκιμάστε το ροζ, το μπλε, το πράσινο, το κόκκινο και όποιο χρώμα σας αρέσει για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Advertisements

Συνδυασμοί με ένα δαντελένιο φόρεμα ανάλογα με την περίσταση:

Ένα φόρεμα από δαντέλα μπορεί να αποτελέσει μια υπέροχη επιλογή για κάθε στιγμή. Υπάρχουν εξάλλου τόσα διαφορετικά σχέδια και κοψίματα φορεμάτων που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες και να κολακεύσουν κάθε σωματότυπο.

Φορέστε λοιπόν ένα little black dress από δαντέλα, ένα χρωματιστό cocktail dress, ένα κομψό nude φόρεμα ή οτιδήποτε σας αντιπροσωπεύει και τραβήξτε τα βλέμματα.

Καθημερινά σύνολα φορώντας φόρεμα με δαντέλα:

Φορέστε ένα απλό φόρεμα από δαντέλα στις βόλτες, στο γραφείο, αλλά και στην θάλασσα, αναδεικνύοντας την θηλυκότητα και τον ρομαντικό σας εαυτό.

Δαντελένιο φόρεμα στις επίσημες εμφανίσεις:

Κλέψτε τις εντυπώσεις στις επίσημες και εορταστικές εμφανίσεις σας με ένα χρωματιστό ή ουδέτερο δαντελωτό φόρεμα.

Νυφικό με δαντέλα:

Η δαντέλα αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα υλικά για την δημιουργία υπέροχων ρομαντικών νυφικών φορεμάτων.

Δείτε μερικές ακόμη υπέροχες προτάσεις με δαντελένια φορέματα για κάθε σας εμφάνιση:

Τι παπούτσια και τι αξεσουάρ συνδυάζονται υπέροχα με ένα δαντελωτό φόρεμα;

Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε για να συνδυάσετε με ένα δαντελωτό φόρεμα πρέπει να είναι απλά και λιτά. Έτσι δεν θα τραβούν την προσοχή από την εκθαμβωτική δαντέλα του ρούχου και δεν θα δημιουργούν ένα υπερβολικό και πολλές φορές αταίριαστο αποτέλεσμα.

Επιλέξτε λοιπόν να φορέσετε ψηλοτάκουνα πέδιλα, γόβες και μποτάκια σε μονόχρωμες αποχρώσεις, συνήθως από δέρμα, σατέν ή λουστρίνι. Αν πάλι θέλετε να δημιουργήσετε πιο casual σύνολα μπορείτε να φορέσετε σανδάλια, σαγιονάρες και φλατ μπαλαρίνες χωρίς πολλά και έντονα διακοσμητικά στοιχεία.

Advertisements

Τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν ένα outfit με δαντελένιο φόρεμα με τον καλύτερο τρόπο είναι τα πολύ απλά σχέδια. Μια λεπτή αλυσίδα, ένα λεπτό βραχιόλι τύπου μπαρέτας, κρίκοι χωρίς πολλά στρας και ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία είναι ιδανικά για να φορεθούν με ένα φόρεμα από δαντέλα.

Τι χτενίσματα ταιριάζουν σε ένα φόρεμα με δαντέλα;

Επειδή η δαντέλα είναι από μόνη της πολύ εντυπωσιακή και πολλές φορές δίνει ένα βαρύ αποτέλεσμα, το χτένισμα που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι απλό και εντυπωσιακό. Αφήνοντας τα μαλλιά σας κάτω, δημιουργώντας μια απλή αλογοουρά, έναν κότσο ή ένα διακριτικό half up μπορείτε να κάνετε εκπληκτικές εμφανίσεις, ακόμη και στον γάμο σας. Ακολουθούν μερικές υπέροχες προτάσεις με χτενίσματα για φόρεμα με δαντέλα, όπως και εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα