Μην χασετε

Δίας στον Αιγόκερω από 3 Δεκεμβρίου 2019 ως 19 Δεκεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα είναι αυτοί που πρώτοι από όλους θα επηρεαστούν από την παρουσία του Δία στον Αιγόκερω. Τις αποφάσεις θα καταφέρετε να τις πάρετε με ταχύτητα, ωστόσο θα υπάρξει κίνδυνος επιπολαιότητας γι αυτό θα πρέπει να βάλετε μπροστά τη λογική, προστατέψτε τον εαυτό σας από τα βιαστικά και τα απότομα. Οι αμφιταλαντευόμενες προσωπικότητες θα μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε σε ένα σημείο και να λύσετε τους ψυχολογικούς κόμπους που διχάζουν τη σκέψη σας δημιουργώντας διλλήματα.

Οι αναποφάσιστοι θα καταφέρετε να οργανώσετε το σκεπτικό σας, θα φέρετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο και θα πάρετε τελικά τις αποφάσεις που απαιτούνται. Οι τολμηροί και ζωηροί που αγαπάτε την ακραία διασκέδαση και τις ριψοκίνδυνες δραστηριότητες, θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσετε τις παρορμητικές σας τάσεις, αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε προσγειωμένα, οτιδήποτε υπερβολικό ίσως να οδηγήσει σε λάθη. 3 Δεκεμβρίου 2019 με 19 Δεκεμβρίου 2020 θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για ταξίδια, πνευματικές αναζητήσεις, δεσμεύσεις και επαγγελματική κατοχύρωση.

Δίας στον Αιγόκερω και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Εσένα τον δυναμικό και παρορμητικό Κριό νέα ώθηση θα σου δώσει η εμφάνιση του Δία στον Αιγόκερω, η αυτοπεποίθηση σου θα είναι έντονη, τυχόν δυσκολίες δεν θα σε πτοήσουν. Η μαχητικότητα σου θα σε βοηθήσει να προσπεράσεις τα εμπόδια, στις δυσκολίες θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα και να πετύχεις στους στόχους σου. Τυχερές θα είναι οι γνωριμίες που θα προκύψουν, στον αισθηματικό σου τομέα στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος ή αδέσμευτος θα καταφέρεις να κάνεις μια σταθερή σχέση, αρκεί να πάρεις την απόφαση να το βάλεις μέσα στις προτεραιότητες σου.

Δείξε ενδιαφέρον σε θέματα καριέρας, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα σου δοθεί το άνοιγμα να ανέβεις ένα σκαλί πιο πάνω. Θα υπάρξει δυνατότητα χρηματικής αύξησης, όλα θα εξαρτηθούν από το που ακριβώς θα στοχεύσεις και σε ποια σημεία θα επικεντρωθείς. Σε θέματα κοινωνικής δικτύωσης θα τα πας πολύ καλά, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις συμπάθειες αλλά και τις εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα ζώδια της γης ανήκει ο Ταύρος συνεπώς η εμφάνιση του Δία στο Αιγόκερω που επίσης είναι ένα ζώδιο της γης, θα σε βοηθήσει να μείνεις προσγειωμένος στο έδαφος, δεν θα επιλέξεις τα αβέβαια ριψοκίνδυνα άλματα και αυτό θα σου βγει σε καλό. Οι συνετές σου επιθυμίες θα σε βοηθήσουν να κινηθείς σταθερά χωρίς υπερβολές, αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι η δέσμευση και η σιγουριά.

Advertisements

Στις αντιδράσεις σου θα υπάρξει αυτοσυγκράτηση και έλεγχος, ανάγκη σου θα είναι η αποφόρτιση και η διασκέδαση, όμως θα είσαι σε θέση να βάλεις όρια και σταθμά. Αυτοπεποίθηση αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα είναι τα τρία βασικά σου χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να εξελιχτείς επαγγελματικά, να προχωρήσεις την προσωπική σου ζωή σε ένα στάδιο παραπέρα, και να ανανεώσεις τις κοινωνικές σου γνωριμίες. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα που θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό και έκπληξη, ίσως σε ορισμένες περιπτώσεις να χρειαστεί να πάρεις άμεσες αποφάσεις, θα πρέπει να αρπάξεις τις νέες ευκαιρίες γιατί θα είναι όλες υπέρ σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τη διάθεση σου για επαγγελματική δράση θα ενισχύσει η εμφάνιση του Δία στον Αιγόκερω, ανάγκη σου θα είναι να αυξήσεις τα έσοδα σου, να ενδυναμώσεις τις συνεργασίες σου, και θα δεις πως τα γεγονότα θα εξελιχτούν υπέρ σου. Σε διαπραγματεύσεις συμφωνίες και διαφόρων ειδών συνεργασίες θα έχεις τύχη, ο λόγος σου θα είναι τεκμηριωμένος, θα καταφέρεις να πείσεις και να διεκδικήσεις με τον σωστό τρόπο.

Επειδή ως Δίδυμος συχνά διχάζεσαι μπερδεύεσαι ή βρίσκεσαι σε συναισθηματικά σταυροδρόμια, ο Δίας από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ευθυγραμμιστείς και να παραμείνεις στην αρχική σου πορεία, θα λείψουν οι συναισθηματικοί εκτροχιασμοί και τα πισωγυρίσματα. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι δυναμικές και θα καταφέρεις να τις ακολουθήσεις. Πολλές φορές ίσως να είναι δύσκολο για έναν Δίδυμο να τηρήσει τις αρχικές του υποσχέσεις, ωστόσο στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο πολλά από αυτά που θα τάξεις θα καταφέρεις να τα υλοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Ως Καρκίνος ανήκεις στα παρορμητικά ζώδια, γι αυτό και η εμφάνιση του Δία σε ένα επίσης παρορμητικό ζώδιο θα έχει τα υπέρ αλλά και τα κατά του. Ο Δίας στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις, να τρέξεις τα επαγγελματικά σου βήματα και να αξιοποιήσεις τις κοινωνικές γνωριμίες που θα προκύψουν. Με ευκολία θα κερδίσεις τις συμπάθειες, πολλά πρόσωπα θα σου χαρίσουν την εμπιστοσύνη τους, οι σχέσεις σου γρήγορα θα πάρουν δεσμευτική διάσταση.

Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να οριοθετήσεις την παρορμητικότητα σου και γενικότερα τις έμφυτες σου τάσεις, δεν θα πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να αγχωθεί σε μεγάλο βαθμό, δεν θα πρέπει να μεγαλοποιήσεις θέματα με τα οποία δεν είναι ανάγκη να ασχοληθείς σε βάθος. Πολύ καλά θα κάνεις και θα εστιάσεις στις οικογενειακές σου σχέσεις και στις προσωπικές σου επαφές, θα καταφέρεις να βρεις τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι. Στην αισθηματική σου σχέση να περιμένεις ευχάριστες προτάσεις ευνοϊκές για το μέλλον και την αποκατάσταση σου.

ΛΕΩΝ

Εσύ ο δυναμικός Λέοντας που σου αρέσει να κατακτάς και να εντυπωσιάζεις σύμμαχο σου θα έχεις τον Δία που θα βρίσκεται στον Αιγόκερω. Ως τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 θα έχεις το έδαφος πρόσφορο για άνοδο, για καταξίωση και κατοχύρωση, αυτό που θα πρέπει να κάνεις θα είναι να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να αφιερώσεις τον απαιτούμενο χρόνο. Ο Δίας από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βάλεις προτεραιότητες, να ακολουθήσεις κάποιες βασικές σου αρχές, και να σταθεροποιήσεις τη συναισθηματική σου βάση.

Κάποια πρόσωπα θα τα εδραιώσεις στη ζωή σου, κάποια άλλα θα αποφασίσεις να τα διώξεις, είτε αυτά τα άτομα έχουν να κάνουν με τον επαγγελματικό σου τομέα, είτε με τον προσωπικό. Η τάση σου για εντυπωσιασμό και προβολή θα είναι αρκετά έντονη, προσοχή να μην βγεις από τα όρια και τελικά φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Η συμβουλή είναι να μείνεις πίστα στο εαυτό σου και να μην προσπαθήσεις να προβάλεις κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος ως ζώδιο της γης έχει την τάση να αναζητά ένα σταθερό έδαφος και ο Δίας από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει ακόμα πιο πολύ την ανάγκη σου για σταθεροποίηση και ασφάλεια. Θα δημιουργήσεις πλάνα, θα οργανώσεις τις κινήσεις σου και θα βάλεις στόχους, το πρόγραμμα σου θα είσαι σε θέση να το ακολουθήσεις, εργατικότητα και απόδοση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις θα είναι να μην αγχωθείς και να μην φορτώσεις το πρόγραμμα σου, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να κουράσεις τον εαυτό σου και να φτάσεις την αντοχή σου σε οριακό σημείο. Από την άλλη πλευρά κοινωνικά η στάση σου θα είναι ανοιχτή και καταδεκτική, πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα απορρίψεις προτάσεις για εξόδους και συναναστροφές, οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σου βγουν σε καλό. Εσύ που είσαι σε σχέση ετοιμάσου για δεσμεύσεις, εσύ που δεν έχεις ταίρι στο χέρι σου θα είναι να αποκτήσεις, όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Ζυγού είναι πως δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις και εδώ είναι το σημείο που η επίδραση του Δία από τον Αιγόκερω θα είναι ευεργετική. Θα βοηθηθείς συναισθηματικά, θα ισορροπήσεις τη ζυγαριά, και θα πάρεις ριζικές αποφάσεις αποδεικνύοντας πως ένας Ζυγός όταν θέλει, μπορεί και καταφέρνει.

Την δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου θα τονώσει ο Δίας από τον Αιγόκερω, τολμηρές θα είναι οι επιλογές σου οι προτιμήσεις σου και οι απαντήσεις σου. Από τις 3 Δεκεμβρίου του 2019 ως τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 θα εξελιχτείς, θα προχωρήσεις μπροστά, θα ανακτήσεις δυνάμεις και θα ξεπεράσεις παλιές πικρές ιστορίες. Θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να ψυχαγωγηθείς, να διευρύνεις τις δραστηριότητες σου και να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα. Στον αισθηματικό σου τομέα σε θέματα δέσμευσης θα τα πας πολύ καλά, αν υπάρχει χωρισμός θα γίνει μια νέα αρχή και μάλιστα πολλά υποσχόμενη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός έχει το ταλέντο να κινείται με στρατηγική και οργάνωση, τώρα που ο Δίας θα κάνει την εμφάνιση του στον Αιγόκερω η σκέψη σου θα γίνει ακόμα πιο μεθοδική, οι πράξεις σου θα έχουν στόχο και τακτική. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην επιτυχία, όμως επειδή η επιτυχημένη συνταγή απαιτεί σωστή δοσολογία, γι αυτό θα πρέπει να προσέξεις τον βαθμό και την ένταση.

Πολλές φορές η εσωτερική σου τάση σε ωθεί σε πεισματικές υπερβολές, θα πρέπει να αποφύγεις την εμμονή και την τυφλή προσήλωση. Ίσως να χρειαστεί σε ορισμένες περιπτώσεις να αμφισβητήσεις τις προσκολλημένες σου εικασίες, η νίκη που αναζητάς ενδεχομένως να προκύψει από μια εναντίωση στον ίδιο σου τον εαυτό. Ο Δίας στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα αντικειμενικά, να εντοπίσεις την ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, και να σταθείς εκεί, χωρίς να αναζητήσεις μυστικά και ψέματα που ενδεχομένως να είναι προσωπικές σου αυταπάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στόχους θέλει να βάζει ένας Τοξότης και ο Δίας από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει ακόμα πιο πολύ στο να καταφέρεις να στοχεύσεις και να επιτύχεις. Ένας Τοξότης συνήθως δεν έχει προβλήματα αυτοπεποίθησης, ωστόσο ακόμα και αν υπάρχει ένα είδος ψυχολογικής πτώσης, τώρα που ο Δίας θα κάνει την εμφάνιση του στον Αιγόκερω φεύγουν οι αδυναμίες, θα καταφέρεις να στυλώσεις την ψυχολογία σου και να βρεις την εσωτερική σου δύναμη. Ως ζώδιο της φωτιάς σου αρέσουν οι εντάσεις, μερικές φορές δεν αρνείσαι να οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα, και επειδή ο Αιγόκερως είναι ένα παρορμητικό ζώδιο θα πρέπει να έχεις το νου σου να αποφύγεις τις υπερβολές.

Φρένο θα πρέπει να βάλεις στα περιττά έξοδα, στη ριψοκίνδυνη διασκέδαση και στις ανθυγιεινές συνήθειες. Προσπάθησε να εστιάσεις σε αυτά που μπορούν να σου προσφέρουν ασφάλεια και κατοχύρωση, προσοχή στις προτεραιότητες που θα βάλεις, οι αποφάσεις σου θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ ο δυναμικός και δημιουργικός Αιγόκερως, με τον Δία να εισέρχεται στο ζώδιο σου περνάς σε μια ιδιαιτέρως ευνοϊκή περίοδο, που όμως θα έχει και κάποιες μικρές παγίδες. Πολύ καλά θα τα πας στον οικονομικό και επαγγελματικό σου τομέα, κάποιες ιδέες σου θα εισακουστούν, στόχοι θα υλοποιηθούν, οι επιθυμίες σου θα βρουν ικανοποίηση. Έρχονται κέρδη, συνεργασίες και προτάσεις που θα έχουν να κάνουν με τη σταθερή μελλοντική σου πορεία. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ο κίνδυνος να αγχωθείς, να παγιδευτείς από τον υπερβολικό ζήλο, και να χάσεις τις ισορροπίες σου χωρίς όμως να είσαι σε θέση να το αντιληφτείς. Θα πρέπει να μοιράσεις και να μοιραστείς με τρόπο που να μην υπάρξει η υπερβολή που θα φέρει την ανισορροπία.

Στις οικογενειακές σου σχέσεις θα καταφέρεις να διατηρήσεις τον έλεγχο, στην προσωπική σου ζωή στο χέρι σου θα είναι το θέμα της δέσμευσης. Στο χρονικό διάστημα 3 Δεκεμβρίου του 2019 με 19 Δεκεμβρίου του 2020 κάτι θα αποκτήσεις που θα είναι πολύ σημαντικό για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχει πολλών ειδών ενδιαφέροντα ένας Υδροχόος, συχνά μετατοπίζεται, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνει τον δρόμο του, ωστόσο ο Δίας από τον Αιγόκερω έρχεται να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο. Το χρονικό διάστημα 3 Δεκεμβρίου του 2019 με 19 Δεκεμβρίου του 2020 δεν θα βγεις από τον δρόμο σου, είτε αυτός είναι συναισθηματικός, είτε ιδεολογικός. Θα καταφέρεις ναι μεν να διατηρήσεις το πρωτοποριακό σου πνεύμα και την ανάγκη σου για αναζήτηση, ωστόσο δεν θα μπερδευτείς ούτε θα παγιδευτείς μέσα σε αντιθέσεις και διχασμούς.

Η σκέψη σου θα είναι συνετή, ουσιαστικά θα ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι, αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις, να διαλέξεις χωρίς να χρειαστεί να αμφιταλαντευτείς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην παρορμητικότητα σου, τις αντιδράσεις σου θα πρέπει να φροντίσεις να τις κρατήσεις υπό τον έλεγχο σου, τις απόψεις σου καλό θα είναι να αποφύγεις να τις διατυπώνεις με απόλυτο ή κάθετο τρόπο.

ΙΧΘΥΣ

Στα μεταβλητά ζώδια ανήκει ένας Ιχθύς, σε ορισμένες περιπτώσεις έτσι ξαφνικά αλλάζει πορεία, όμως τώρα που ο Δίας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω θα καταφέρεις να προσανατολιστείς προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, συνειδητά θα αποφύγεις τα αιφνιδιαστικά αναποδογυρίσματα. Η τάση σου να ονειροβατείς θα είναι αρκετά οριοθετημένη, σε αυτό θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο τα απρόοπτα γεγονότα που θα προκύψουν.

Σε θέματα καθημερινής φύσης θα υπάρξουν αλλαγές και προκλήσεις που εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείς να μείνεις προσγειωμένα στο έδαφος για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των εξελίξεων. Τις φιλικές και οικογενειακές σου επαφές θα τις αισθανθείς με περισσότερη θέρμη και οικειότητα, θα καταφέρεις να εμπιστευτείς και να βγάλεις στην επιφάνεια τη δοτική πλευρά της προσωπικότητας σου. Τύχη θα έχεις σε θέματα οικονομικά αλλά και αισθηματικά, δεν αποκλείεται μια καινούργια γνωριμία να αποδειχτεί δεσμός ζωής. Τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως εξελίξιμα, θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα