Μην χασετε

Δίαιτα express για εσένα που θες να χάσεις ένα-δύο κιλάκια σε χρόνο dt

Η γνωστή και ως «δίαιτα των μοντέλων»

Πάντα το φθινόπωρο λέμε πως είναι νωρίς για να ξεκινήσουμε δίαιτα και γυμναστική, όταν όμως πλησιάζει το καλοκαίρι, μετανιώνουμε που δεν ξεκινήσαμε νωρίτερα την προσπάθεια. Ποτέ όμως δεν είναι ποτέ αργά για να καλύψεις τον χαμένο χρόνο, ακόμη και στα μέσα του Ιουνίου.

Αυτή η express δίαιτα των τριών ημερών, έχει σχεδιαστεί για εσένα, που θες να χάσεις ακόμη ένα δύο κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Ωστόσο πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική και να μην συνεχίσεις να την κάνεις για περισσότερες από τρεις ημέρες.

Διάβασε περισσότερα μυστικά για την απώλεια βάρους, σωστής άσκησης και υγείας

Advertisements

Πρωινό: Το πρώτο σου γεύμα μπορεί να είναι μία κουταλιά της σούπας μέλι μέσα σε 150ml νερό. Πρόσθεσε επίσης και 5-7 σταγόνες χυμό λεμονιού. Μπορείς μετά από 10-15’ να πιείς και μια κούπα τσάι ή καφέ.

Μεσημεριανό: Βραστή γαλοπούλα και λαχανικά (όχι περισσότερη ποσότητα από 500γρ.)

Βραδινό: Βράσε 150-200g λάχανο σε 150ml νερό χωρίς αλάτι για 15-20 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο, πιες το ζωμό του μέσα στα επόμενα 30-40 λεπτά. Εάν νιώθεις πολύ πεινασμένη, μπορείς να φας ένα φλιτζάνι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά λίγο πριν πας για ύπνο.

Διάβασε περισσότερα μυστικά για την απώλεια βάρους, σωστής άσκησης και υγείας

Advertisements

Η δίαιτα αυτή (ή και αποτοξίνωση μπορείς να την πεις) μπορεί να σου αφαιρέσει ένα έως δύο κιλά, όμως σου εφιστούμε και πάλι την προσοχή. Σε καμία περίπτωση μην την συνεχίσεις για περισσότερες από τρεις ημέρες.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα