Μην χασετε

«Δίαιτα 8 έως 8»: Πώς ένας απλός κανόνας θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

Ενώ η διαλειμματική νηστεία ως μέθοδος απώλειας βάρους δεν είναι κάτι καινούργιο, νέοι διατροφικοί κανόνες που σχετίζονται με τη διαλειμματική νηστεία συνεχίζουν να εμφανίζονται καθώς η διατροφή αυτή έχει κερδίσει έδαφος.

Advertisements

Πρόσφατα, μια νέα μορφή διαλειμματικής νηστείας έχει προκύψει και πρόκειται για τον κανόνα διατροφής «8 έως 8» – μια ελαφρώς πιο εύκολη μέθοδος του -πολλές φορές περιοριστικού- σχεδίου διατροφής.

Περιορίζοντας την καθημερινή κατανάλωση τροφής σε 12 ώρες, όχι μόνο θα είστε σε θέση να χάσετε βάρος, αλλά και να ενισχύσετε την υγεία του εντέρου σας.

Διάβασε περισσότερα μυστικά για την απώλεια βάρους, σωστής άσκησης και υγείας

Έρευνες έχουν δείξει ότι αλλάζοντας το πότε τρώτε, όπως και το τι τρώτε, μπορεί να ενισχύσει την απώλεια κιλών, το ανοσοποιητικό, την ισορροπία του σακχάρου στο αίμα και την υγεία του εντερικού σας μικροβιώματος. Κάνοντας ένα διάλειμμα από την κατανάλωση τροφής, ενισχύετε την ανάπτυξη άλλων βακτηρίων στο έντερό σας, τα οποία βοηθούν στον καθαρισμό της εντερικής επένδυσης.

Μπορεί η διαλειμματική νηστεία να σας ακούγεται τρομερά περιοριστική, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι τόσο δύσκολη.

Σκεφτείτε ότι τις 8 από τις 12 ώρες της νηστείας, θα κοιμάστε. Έτσι, η μόνη πρόκληση που έχετε να αντιμετωπίσετε έγκειται στο να είστε πειθαρχημένη για 4 ώρες.

Με λίγα λόγια, θα πρέπει να έχετε καταναλώσει το τελευταίο σας γεύμα για την ημέρα πριν τις 8 μ.μ. και να ξαναφάτε στις 8 π.μ. το πρωινό σας.

Διάβασε περισσότερα μυστικά για την απώλεια βάρους, σωστής άσκησης και υγείας

Advertisements

Η δίαιτα «8 έως 8», ουσιαστικά σας μαθαίνει να μην τρώτε αμέσως προτού κοιμηθείτε, καθώς και τη μεγάλη σημασία που έχει το πρωινό.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα