Μην χασετε

Δίαιτα μετά το Πάσχα: Χάσε αποτελεσματικά τα κιλά των γιορτών

Ο καιρός τρέχει με ταχύτητα φωτός και οι διακοπές του Πάσχα θα γίνουν σε λίγο μια γλυκιά ανάμνηση. Τι λες λοιπόν, να γίνουν μια ανάμνηση του παρελθόντος και τα κιλά που άφησαν πάνω σου οι γιορτές; Λίγο η νηστεία και η αυξημένη κατανάλωση υδατανθράκων, λίγο το πασχαλινό τραπέζι και το extra λίπος που έφαγες από τα κρεατικά και λίγο οι ατασθαλίες των ημερών, έκαναν τη ζυγαριά σου και εσένα μαζί να πάθετε… νευρικό κλονισμό. Ναι οκ, καταλαβαίνω ότι έχεις αγχωθεί λίγο και ειδικά τώρα που αντιλαμβάνεσαι ότι οσονούπω θα φορέσεις το μπικίνι, αλλά για ακόμα μια φορά θα σε βοηθήσω. Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Γιούλη Φραγκιαδουλάκη, δίνει σε όλες εμάς μια δίαιτα για να χάσουμε αποτελεσματικά τα κιλά που πήραμε τώρα το Πάσχα και να αποκτήσουμε μια αδύνατη σιλουέτα.

Advertisements

Αυτό που θέλω να σου πω, είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να σε καταλάβει πανικός και να το ρίξεις στη μονοφαγία, προκειμένου να απαλλαχθείς από τα περιττά κιλά. Η ιδανική λύση και σε αυτήν την περίπτωση είναι η εφαρμογή ενός ισορροπημένου προγράμματος διατροφής, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και ποικιλία τροφίμων που θα σε βοηθήσει να χάνεις 1,5 κιλό λίπους την εβδομάδα. Τα κιλά της νηστείας και του Πάσχα χάνονται εύκολα, αρκεί να ακολουθηθεί ο σωστός τρόπος. O οργανισμός έχει αφομοιώσει τα συγκεκριμένα, που σημαίνει ότι ακολουθώντας ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, μπορούν να “εξαφανιστούν” εύκολα και μόνιμα.

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα