Μην χασετε

Δήμος Βερύκιος: Έξαλλος με τους ακριβοπληρωμένους celebrities του Alpha

Το Σάββατο το βράδυ ο Δημήτρης Κοντομηνάς διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για τους εργαζόμενους του Alpha στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Μαρινέλλα.

Advertisements

 

Κι ενώ όλοι ανυπομονούσαμε να δούμε τι θα φορέσει η Ελένη Μενεγάκη, ποιος θα τη συνοδεύει, θα τραγουδήσει η Αγγελική Νικολούλη, θα ανέβει στην πίστα η Βίκυ Χατζηβασιλείου με ποιον θα κάθεται ο Αντώνης Σρόιτερ και πώς θα διαδραματιστεί η βραδιά όσον αφορά σε gossip στιγμές… μείναμε με τη χαρά.

 

Το πάρτι είχε πολλές ηχηρές και… ακριβοπληρωμένες απουσίες.

Η μόνη κεντρική παρουσιάστρια εκπομπής που έδωσε το παρών στο πάρτι ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το σύζυγό της Θέμη Σοφό. Ο Δήμος Βερύκιος σήμερα το πρωί στη στήλη του στο Happy Day δεν άντεξε και σχολίασε το γεγονός. «Θέλω να σας πω ότι νιώθω άβολα σήμερα μαζί σας…», είπε ο Δήμος Βερύκιος στο ξεκίνημα της ζωντανής σύνδεσης με την εκπομπή.

«Ο σοφός μας λαός λέει ότι αν δεν φροντίσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Από τούτη την πρωινή παρέα εξαιρώ εσένα Σταματίνα και τον Χρήστο, που το Σάββατο το βράδυ ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του Δημήτρη Κοντομηνά.

 

Επειδή έχω μάθει μια ζωή να μη μασάω τα λόγια μου, «φωτογραφίζω» όλους τους μπροστινούς, τους celebrities, τους χρυσοπληρωμένους, που για τον Α ή Β προσωπικό τους λόγο δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ευεργέτη τους. Ας είναι… Άλλωστε, έχω μάθει στη ζωή μου να συμβιβάζομαι με το γεγονός ότι η αγνωμοσύνη είναι στο DNA του ανθρώπινου είδους. Οι απόντες έχασαν. Ανεπανάληπτη Μαρινέλλα», είπε.

Advertisements

Τέλος, ο Δήμος Βερύκιος εκθείασε τη Μαρινέλλα και ζήτησε με έντονο ύφος από το σκηνοθέτη της εκπομπής να δείξει πλάνα από την υπέροχη βραδιά. «Πού είναι τα πλάνα; Δεν κάνει διάγγελμα ο Βερύκιος τηλεόραση κάνουμε», είπε.

Να τονίσουμε ότι στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα» μαζί με την ανεπανάληπτη Μαρινέλλα τραγουδούν ο Κώστας Μακεδόνας και η Έλενα Παπαρίζου.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα