Μην χασετε

Δήμητρα Παπαδήμα: «Μετά από κάθε δελτίο ειδήσεων θέλω να πάρω ένα πιστόλι να αυτοκτονήσω»

Με φόρα μπήκε η Δήμητρα Παπαδήμα στο «Έλα Χαμογέλα» μετά και το διάγγελμα του πρωθυπουργού που κλείνει τα θέατρα.

Η ηθοποιός διαμαρτυρήθηκε έντονα για την κατάσταση και ζήτησε τα δελτία ειδήσεων να της πουν τι γίνεται στην Κίνα, εκεί που ξεκίνησαν όλα.

«Να το πάρουμε με τη λογική. Αισθάνομαι ότι μου στερούν τη ζωή μου και του παιδιού μου. Στέλνω μήνυμα σε όλους τους δημοσιογράφους να μου πουν τι γίνεται στην Κίνα. Έχουν πεθάνει όλοι από τον κορονοϊό. Άκουσα δύο Έλληνες από την Κίνα ότι όλα είναι κανονικά, έχουν μάσκες μόνο στα Μέσα και στα νοσοκομεία και όλα ανοιχτά. Αν ισχύει αυτό, γιατί στα δελτία ειδήσεων -που κοντεύουμε να τρελαθούμε, εγώ είμαι για ζουρλομανδύα- έχουν αποσιωπήσει το καλό μήνυμα; Θέλω απάντηση από έναν ειδικό. Να μου πει κάποιος γιατί μου στερούν τη ζωή μου. Θέλω κάτι ευχάριστο που μετά από κάθε δελτίο θέλω να βάλω ένα πιστόλι στον κρόταφο να αυτοκτονήσω» είπε ξεσπώντας.

«Ας ρωτήσουν τους Κινέζους επιστήμονες τι κάνανε να το κάνουμε κι εμείς και να μας το φέρνετε αυτό σαν παράδειγμα» συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. «Θέλω μία απάντηση. Πολίτης είμαι. Πληρώνω ακόμα και τον αέρα που αναπνέω και τώρα δεν αναπνέω. Γιατί δεν ενημερώνει κανείς τι γίνεται στην Κίνα, την πηγή του κακού;» είπε.

Advertisements

Δείτε το απόσπασμα:

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα