Μην χασετε

«Δέχτηκα απόπειρα βιασμού στα 15 μου! Άρχισα να φοβάμαι τους άντρες, έπινα για να ξαπλώσω με κάποιον…»

«Δεν μπορούσα χωρίς να έχω πιει ποτό, εκτός λίγων εξαιρέσεων. Μετά από κάποια στιγμή στη ζωή μου δεν μπορούσα».

 

Η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη για την απόπειρα βιασμού που δέχθηκε σε ηλικία 15 ετών, κάτι που αργότερα την οδήγησε στο αλκοόλ.

 

Advertisements

«Δέχτηκα απόπειρα βιασμού σε νεαρή ηλικία, στα 15 μου. Ήταν ένα άτομο που του φιλικού περιβάλλοντος. Είναι μια πολύ άσχημη εμπειρία. Όλα αυτά που περνάς από την παιδική σου ηλικία είναι βιώματα, τα οποία αργότερα ξεσπάνε. Αρχίζεις και τα βγάζεις είτε στη σχέση σου… Όλα αυτά από την παιδική σου ηλικία και ο βιασμός ήταν και αυτό κάτι που με έκανε να φοβάμαι τους άντρες, να με κάνει να πίνω για να μπορώ να ξαπλώσω στο κρεβάτι με κάποιον.

Δεν μπορούσα χωρίς να έχω πιει ποτό, εκτός λίγων εξαιρέσεων. Μετά από κάποια στιγμή στη ζωή μου δεν μπορούσα. Έγινε καθημερινή συνήθεια το ποτό. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αλκοολισμός γιατί δεν ξυπνούσα το πρωί για να πιω ένα ποτό. Στο θέατρο σαφώς δεν έπινα ποτέ μου, αλλά περίμενα με αγωνία να έρθει το βράδυ για να βγω έξω να πιω ένα ποτό για να σταματήσω να ψιλοτρέμω. Νομίζω ότι σταμάτησα το ποτό στο τσακ», είπε μεταξύ άλλων η Καίτη Φίνου.

 

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα