Μην χασετε

Δέσποινα Ολυμπίου: «Δέχτηκα σeξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγoυδιστή»

«Έγινε όταν ήμουν 19 ετών από ένα πρόσωπο που δεν το περίμενα και έχασα και τη δουλειά μου γι΄αυτό. Οι εκ των έσω γνωρίζουν», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Ολυμπίου.

Advertisements

Στην κάμερα της εκπομπής “Love it” μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένεια της, την δουλειά της και τα χρήματα που έχει βγάλει αυτά τα χρόνια, τη συμμετοχή της στο Just the 2 of us, αλλά έκανε και μια σπάνια εξομολόγηση για την σeξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

«Υπήρξε σeξουαλική παρενόχληση και αρκετά έντονη και αιφνιδιάστηκα. Έγινε σε ηλικία που δεν είχα το θάρρος να αντιδράσω έντονα. Έγινε όταν ήμουν 19 ετών από ένα πρόσωπο που δεν το περίμενα και έχασα και τη δουλειά μου γι΄αυτό. Οι εκ των έσω γνωρίζουν. », είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Ολυμπίου.

Ο ερχομός της κόρης της και ο φόβος

Η Δέσποινα Ολυμπίου είπε για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της:

“Με τον ερχομό του παιδιού είμαι πιο ευαίσθητη με τα μωρά και μπήκε ο φόβος. Η επιθυμία του να κάνω ένα παιδί ήρθε όταν πια είχα στη ζωή μου έναν σωστό σύντροφο. Δεν έχουμε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου αλλά είμαστε ενωμένοι από την πρώτη μέρα.

Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, που είναι σαν ένας μικρός γάμος. Είμαι άνθρωπος που μ’ αρέσει να νιώθει ο άλλος ελεύθερος δίπλα μου και να νιώθω και γω ελευθερία. Δεν ζηλεύω. Δεν έχω γεννηθεί για να είμαι αστυνόμος στη ζωή κανενός”.

“Έκανα λάθος με τη δημοσιότητα”
Ακόμα μίλησε για την αδυναμία να διαχειριστεί σωστά τη δημοσιότητα για αρκετά χρόνια ενώ τόνισε ότι μόλις φέτος κατάλαβε πόσο λάθος έκανε:

Advertisements

“Φέτος συνειδητοποίησα πόσο λάθος έκανα όλα αυτά τα χρόνια που έλεγα όχι στην τηλεόραση. Ήμουν δύσκολη. Και την Eurovision δεν την εκμεταλλεύτηκα όπως έπρεπε, πολλά πράγματα δεν ήξερα και δεν προφύλαξα και τον εαυτό μου”.

“Όταν είχα επιτυχία και θα μπορούσα να δουλέψω στην πίστα, γιατί εκεί βγαίνουν τα χρήματα, εγώ επέλεξα να κάνω συναυλίες στην επαρχία. Όταν ζήταγα χρήματα ήμουν μετρημένη, δεν είχα ψωνιστεί ποτέ για να ζητήσω τρελά λεφτά”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα