Μην χασετε

Δέσποινα Καμπούρη: Το μαγευτικό ταξίδι με τον σύζυγο και τα παιδιά της στο Ντουμπάι! [pics]

Μετά τις διακοπές στην Ελλάδα η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης ετοίμασαν βαλίτσες για μέρη μαγικά. Το ζευγάρι μαζί με τα δυο κορίτσια του ταξίδεψε για Ντουμπάι και έκανε ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα. Ενθουσιασμένη η Δέσποινα Καμπούρη δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media και να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για όσα μέρη επισκέφτηκε στα Αραβικά Εμιράτα.

Μαζί με τα κορίτσια της, η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε στο Υδάτινο Πάρκο “Dolphin Bay” και φωτογραφήθηκαν μαζί με τα δελφίνια. Η ίδια μάλιστα, έγραψε και στο Instagram για τον νέο της φίλο: “Δυστυχώς ο Lenox γεννήθηκε στο πάρκο και δε θα μπορούσε να επιβιώσει μακριά από τους εκπαιδευτές του που τον λατρεύουν και τον φροντίζουν σαν παιδί. Ευτυχώς, δε θα κινδυνέψει ποτέ μακριά από εκεί που έμαθε να ζει. Η ψυχολογία των δελφινιών μοιάζει πολύ με αυτή των ανθρώπων. Χαίρονται όταν τους δείχνεις αγάπη, θλίβονται όταν τα πονάς ή τα κακομεταχειρίζεσαι. Σήμερα ο μικρούλης μοίρασε φιλιά και αγκαλιές και πραγματοποίησε το όνειρο πολλών παιδιών που λατρεύουν τα δελφίνια. Έκανε τους ανθρώπους να τα αγαπήσουν περισσότερο και να φροντίσουν για την προστασία τους. Τον ερωτεύτηκα! Δε μπορώ να σας περιγράψω το συναίσθημα”.

Δυστυχώς ο Lenox γεννήθηκε στο πάρκο και δε θα μπορούσε να επιβιώσει μακριά από τους εκπαιδευτές του που τον λατρεύουν και τον φροντίζουν σαν παιδί. Ευτυχώς, δε θα κινδυνέψει ποτέ μακριά από εκεί που έμαθε να ζει. Η ψυχολογία των δελφινιών μοιάζει πολύ με αυτή των ανθρώπων. Χαίρονται όταν τους δείχνεις αγάπη, θλίβονται όταν τα πονάς ή τα κακομεταχειρίζεσαι. Σήμερα ο μικρούλης μοίρασε φιλιά και αγκαλιές και πραγματοποίησε το όνειρο πολλών παιδιών που λατρεύουν τα δελφίνια. Έκανε τους ανθρώπους να τα αγαπήσουν περισσότερο και να φροντίσουν για την προστασία τους. Τον ερωτεύτηκα! Δε μπορώ να σας περιγράψω το συναίσθημα. ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri) στις

Μετά το πάρκο στο Atlantis, όμως, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης έκαναν μια βόλτα από το μεγάλο Mall της περιοχής, ανέβηκαν στο Μπουρτζ Χαλίφα, τον εμβληματικό ουρανοξύστη στο Ντουμπάι και πήγαν για φαγητό, αλλά και γλυκό με τα παιδιά τους.

Advertisements

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα