Μην χασετε

Δέσποινα Καμπούρη: Η όμορφη φωτογραφία της κόρης της και η εξομολόγηση της

Η Δέσποινα Καμπούρη είναι μια προστατευτική μανούλα με τις δυο της κόρες την Έλενα και τη Χριστίνα. «Από μικρή ονειρευόμουν να γίνω μαμά! Το ήθελα πολύ! Φυσικά και υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Η Έλενα με έμαθε να αγαπώ με όλη μου την ψυχή χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς να περιμένω να πάρω πίσω τίποτα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Δέσποινα Καμπούρη.

Advertisements

Ενώ πριν έρθει στον κόσμο η Χριστίνα, η ίδια είχε μιλήσει για την ατυχή εγκυμοσύνη που είχε και πως ένιωθε ευλογημένη που πολύ γρήγορα μετά από αυτή κατάφερε να μείνει έγκυος στην μικρή της κόρη.

Η ίδια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της μικρής της εκμυστηρεύτηκε σήμερα για τους φόβους της, φόβους που έχουν όλες οι μανούλες. Η μητρότητα ουσιαστικά σε κάνει να σκέφτεσαι πρώτα αυτά τα πλασματάκια που έχεις φέρει στον κόσμο και να επιθυμείς να είναι υγιή και χαρούμενα με όλη σου την ψυχή.

«Ανεβάζουν λίγο πυρετό και χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Χωρίς να το θέλω σκέφτομαι κακά πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν στα παιδιά και τρελαίνομαι. Κάθε μέρα αγωνία να είναι γερά… Να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου γερά κι ευτυχισμένα. Μόνο αυτό θέλω», ανέφερε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα