Μην χασετε

Δέσποινα Βανδή: Επέλεξε την Εύβοια ως καλοκαιρινό προορισμό για να στηρίξει τον τόπο, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Την στήριξή της στους κατοίκους της Εύβοιας θέλησε να εκφράσει και η Δέσποινα Βανδή.

Η γνωστή τραγουδίστρια πόζαρε με το μαγιό της σε μία από τις παραλίες της νότιας Εύβοιας και ανέφερε στο κοινό της πως η επιλογή του μέρους για τις διακοπές της ήταν συνειδητή, καθώς θέλει να στηρίξει τον τόπο, προκειμένου να ανακάμψει, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

 

Η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη φαίνεται πως προσπαθεί να περνά όμορφες, χαλαρές στιγμές και να συνηθίσει την απουσία του πρώην αγαπημένου της.

Advertisements

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, η τραγουδίστρια έγραψε: «Τις φετινές μας διακοπές τις περάσαμε στην Εύβοια! Παρότι ο τόπος υπέστη μεγάλη καταστροφή και οι κάτοικοι του επίσης, δε θέλαμε συνειδητά να αλλάξουμε προορισμό.Το νησί και οι άνθρωποι χρειάζονται τη στήριξη μας με κάθε τρόπο.Ήμασταν εκεί κολυμπήσαμε στη θάλασσα που ήταν γεμάτη αποκαΐδια άλλη μέρα ήταν γεμάτη από τσούχτρες και υπήρξε και η νύχτα που η φωτιά ήταν κοντά μας στα Μεσοχώρια και που ωστόσο όλοι έδρασαν γρήγορα και κατάφεραν να τη σβήσουν… Είναι ένας πανέμορφος τόπος και όλοι τους τόσο δεσμευτικά φιλόξενοι. Για εμάς θα είναι πια ένας σίγουρος προορισμός!»

 

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Advertisements

 

Από protothema.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα