Μην χασετε

«Δάσκαλοι» κακοποίησαν σωματικά παιδάκια νηπιαγωγείου επειδή δεν κοιμόντουσαν

Δύο δάσκαλοι νηπιαγωγείου το οποίο βρίσκεται στην κεντρική Κίνα φέρεται να κακοποίησαν σωματικά τους μαθητές τους επειδή… δεν κοιμόντουσαν.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στην πόλη Xian, και συγκεκριμένα στην επαρχία Shaanxi.

Οι γονείς παιδιών σε προσχολική ηλικία παρατήρησαν ότι, κατά την επιστροφή των παιδιών τους από το σχολείο, είχαν εμφανή κόκκινα σημάδια. Συγκεκριμένα μία μητέρα ανέφερε πως η κόρη της, της παραδέχτηκε ότι ο δάσκαλος την τρύπησε με συνδετήρα. Ένας γονέας, μάλιστα είχε εκφράσει παλιότερα, την ανησυχία του σχετικά με το ενδεχόμενο κακοποίησης των παιδιών τους.

Λόγω αυτού του γεγονότος, οι γονείς ζήτησαν να δουν το βίντεο το οποίο είχε καταγράψει το συμβάν για να το επιβεβαιώσουν.

Advertisements

Πράγματι, σύμφωνα με πληροφορίες του China Business News, το νηπιαγωγείο Jinmiao Kindergarten, επιβεβαίωσε το περιστατικό. Οι δάσκαλοί, μία γυναίκα και ένας άντρας, του νηπιαγωγείο, ονομάζονται Lan και Yang αντίστοιχα, και οι δυο τους είχαν τρυπήσει με συνδετήρα, πάνω από 20 μαθητές.

Ύστερα από τις καταγγελίες των γονέων, το περιστατικό ερευνά το αστυνομικό τμήμα της Chanba και οι δύο δάσκαλοι συνελήφθησαν

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα