Μην χασετε

Δάκρυσε ο πνευματικός του Τριαντάφυλλου: «Από μικρό παιδί όταν έχασε τον πατέρα του αφιερώθηκε στην εκκλησία»

Με λόγια καρδιάς και βαθιά εκτίμηση, ο πνευματικός του Τριαντάφυλλου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τον τραγουδιστή που έχει κλέψει την παράσταση στο νησί του Αγίου Δομίνικου. Ο ίδιος μάλιστα από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο Survivor έχει εκφράσει την πίστη του στον Θεό αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την εκκλησία.

 

Σύμφωνα με τον πνευματικό του, ο Τριαντάφυλλος βρήκε παρηγοριά στην θρησκεία όταν έχασε μικρός τον πατέρα του από τροχαίο: «Φυσικά τον γνωρίζω, είμαστε γείτονες με τον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος από μικρό παιδί όταν έχασε τον πατέρα του, όταν σκοτώθηκε ο πατέρας του, αφιερώθηκε στην εκκλησία, πήρε δύναμη από την Εκκλησία μας. Όταν έφυγε ο πατέρας του, τότε μικρό παιδί έφυγε στην Αθήνα και βρήκε δύναμη από τη χάρη του Κυρίου μας» δήλωσε ο πνευματικός του στη Ρόδο και αποκάλυψε ότι ο γνωστός τραγουδιστής αφιέρωσε το πρώτο CD που έβγαλε στον τάφο του πατέρα του:

 

Advertisements

«Είναι ένα παιδί που μεγάλωσε σαν αγωνιστής»

«Θυμάμαι λοιπόν την Μεγάλη Παρασκευή, όταν παίρνουμε τον Επιτάφιό μας στο κοιμητήριο και κάνουμε έτσι προσευχές για τους κεκοιμημένους αδερφούς, ήταν το πρώτο του CD, που είχε βγάλει και το αφιέρωσε στον τάφο του πατέρα του με δάκρυα» ανέφερε και πρόσθεσε ότι ο τραγουδιστής επισκέπτεται συχνά την εκκλησία στη Ρόδο και ψάλλει τη Μεγάλη Παρασκευή: «Έρχεται συχνά στην Εκκλησία μας, ψάλλει τα εγκώμια τη Μεγάλη Παρασκευή. Είναι ένα παιδί που μεγάλωσε σαν αγωνιστής. Είμαι συγκινημένος γιατί σας είπα είναι μια πόρτα, ένας τοίχος που χώριζε το πατρικό μου σπίτι με του Τριαντάφυλλου» πρόσθεσε.

 

Σύμφωνα με τον πνευματικό του: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι ο Τριαντάφυλλος, που γνωρίζαμε. Είναι ο Τριαντάφυλλος, που ψήθηκε από τους αγώνες της ζωής, από τον πόνο, που τον χτύπησε από μικρό παιδί ορφανό. Άντεξε, πίστεψε, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, την υπόσχεσή του στον πατέρα του» δήλωσε για τον παίκτη του Survivor που έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά των τηλεθεατών.

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα