Μην χασετε

Γωγώ Γαρυφάλλου: Έπαιρνα 1.000 ευρώ για να πιω ένα ποτό σε μαγαζί

Στην εκπομπή Καλοκαίρι not παραχώρησε συνέντευξη η Γωγώ Γαρυφάλλου, γνωστή και ως «Γωγουλίνι« η οποία μίλησε για το χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της, αλλά και τις «αρπαχτές» σε μαγαζιά της επαρχίας.

Advertisements

«Έχω μιλήσει ανοικτά για τον χωρισμό μου. Χώρισα 15 μέρες μετά τον ερχομό της κόρης μου, αλλά έχω άψογη σχέση με τον μπαμπά της μικρής. Δεν ταιριάξαμε, δεν τον ήξερα και πολύ. Εννοείται ότι στη βάφτιση θα είναι και ο μπαμπά της κόρης μου. Θα πάρει το όνομα της μαμάς μου, Καλλιόπη, και Αλίκη που είναι η μαμά του πρώην συντρόφου μου. Αυτό το παιδί γεννήθηκε απλά για μένα. Και από εκεί που δεν ήθελα παιδιά, τώρα θέλω να κάνω κι ένα αγοράκι.

«Του μάζεψα τα πράγματα σε μια βαλίτσα για να πάει…» – Η Γωγώ Γαρυφάλλου χώρισε έναν μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού της

Δουλεύω πολύ, δεν μπορώ να κάτσω. Από τα 14 μου είμαι στην τηλεόραση, άσχετα αν είμαι αδικημένη, αυτό δεν θα το σχολιάσω. Νομίζω ότι η τηλεόραση πρέπει να μου δώσει ένα ρόλο γιατί είμαι πάρα πολλά χρόνια. Όταν βγήκα από το “The Wall” μας καλούσαν από μαγαζιά στην επαρχία, οι λεγόμενες “αρπαχτές”, να κάτσουμε για ένα ποτό και να πάρουμε λεφτά. Θυμάμαι ότι μας καλούσαν στην επαρχία και τους λέγαμε ότι για να πιω ένα ποτό θέλω, με τα σημερινά λεφτά, ένα χιλιάρικο. Και την άλλη μέρα τα λεφτά ήταν στην τράπεζα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Γωγώ Γαρυφάλλου.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα