Μην χασετε

«Γυναίκα-Τέρας» έπνιξε τα 2 μωρά κοριτσάκια της: Τα όργανά τους κάνουν πολλά λεφτά, είπε στον πατέρα

Η 26χρονη Αμάντα Σαρπ-Τζέφερσον στάθηκε στο εδώλιο του δικαστηρίου του Λας Βέγκας με την κατηγορία της διπλής ανθρωποκτονίας.

Advertisements

Η νεαρή μητέρα σκότωσε τη δύο μηνών Λίλη και την ενός έτους Ρόουζ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης προς Παρασκευή

Όταν ομολόγησε την πράξη της στον πατέρα των παιδιών της, ΤΖέικον Σίνγκλετον, του είπε πως τα όργανά τους θα έπιαναν πολλά λεφτά.

Ο νεαρός πατέρας έφυγε από το σπίτι τους το απόγευμα της Πέμπτης για να επισκεφτεί τη μεγαλύτερη κόρη του, που έμενε με τη γιαγιά του. Μέχρι τότε όλα έμοιαζαν φυσιολογικά. Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Σίνγκλετον γύρισε σπίτι του για να βρει τις δυο κόρες του τη μία πάνω στην άλλη μέσα σε μια λεκάνη. Όταν ρώτησε τη σύντροφό του τι είχε συμβεί στα κορίτσια, αυτή απλά του έκανε νόημα να σωπάσει. Και όταν ο άντρας κατάλαβε ότι τα κορίτσια δεν αναπνέουν και την ξαναρώτησε τι είχαν πάθει, η 26χρονη μάνα του είπε πως τα όργανά τους θα άξιζαν πολλά λεφτά.

Αμέσως ο Σίνγκλετον ειδοποίησε την άμεση δράση, με τον τηλεφωνητή που δέχτηκε το τηλεφώνημα να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του άντρα, μιας και άκουγε την Αμάντα να επαναλαμβάνει τα περί πώλησης των οργάνων των κοριτσιών.

Δυστυχώς, όταν κατέφτασε το ασθενοφόρο, οι διασώστες απλά διαπίστωσαν τον θάνατο των κοριτσιών.

Οι αστυνομικές αρχές αναγκάστηκαν να πάρουν τη μητέρα μαζί τους στο τμήμα όχι μόνο για να την ανακρίνουν, αλλά και για τη δική της προστασία, καθώς οι οργισμένοι συγγενείς είχαν αρχίσει να καταφτάνουν στο τμήμα. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η 26χρονη μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ήξερε τον Σίνγκλετον και ότι δεν είχε παιδιά. Ισχυρίστηκε ότι ζούσε μόνη της στο διαμέρισμα και ότι βρήκε τα δυο κορίτσια -που έμοιαζαν πεθαμένα- όταν ξύπνησε το πρωί της Παρασκευής και μπήκε στο σαλόνι. Η γυναίκα χαρακτήρισε το όλο τραγικό περιστατικό ως στημένο ώστε να μοιάζει ότι εκείνη σκότωσε τα παιδιά. Όπως είπε στην κατάθεσή της, κάποιος μπήκε στο σπίτι και της την «έστησε με τον θάνατο των δύο παιδιών», που δεν ήταν δικά της.

Κι όταν οι αστυνομικοί την ρώτησαν για τα «πολλά λεφτά που άξιζαν τα όργανα των παιδιών», η Τζέφερσον απάντησε πως το είχε δει σε μια ταινία όπου άνθρωποι έβγαζαν λεφτά με τα όργανα των νεκρών.

Όπως ανέφερε ο άντρας της, η σχέση με τη μητέρα των παιδιών του ήταν αρμονική μέχρι πριν δυο βδομάδες. Τότε ήταν που η 26χρονη άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά. Άρχισε να κατηγορεί τον σύντροφό της ότι την απατά με μια γυναίκα-πνεύμα.

Advertisements

«Περνούσε μια πνευματική φάση» είπε ο πατέρας στον τηλεοπτικό σταθμό Fox 5. «Όταν πίστευε ότι δεν είναι σ’ αυτήν την πραγματικότητα, πίστευε πως ήταν στον κόσμο των πνευμάτων και των ψυχών» ανέφερε ο τραγικός άντρας. «Εκείνη τη μέρα όταν είδα τα κορίτσια νεκρά, πέθανα. Ακόμη νιώθω μουδιασμένος. Ακόμα νιώθω κενός» είπε ο πατέρας στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Τη συγχωρώ, την αγαπώ» λέει ο άντρας. «Αν συνεχίσω να ζω με μίσος και θυμό, δεν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω σ’ αυτή την κατάσταση» λέει ο άντρας που ισχυρίζεται ότι δεν κρατάει κακία στην Αμάντα για τη δολοφονία των κοριτσιών τους.

Δείτε το βίντεο:

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα