Μην χασετε

«Έχω να γελάσω εδώ και 45 χρόνια. Δεν έχω ούτε μία ρυτίδα στο πρόσωπό μου»

Μία 55χρονη γυναίκα, η Tess Christian ισχυρίζεται πως δεν έχει γελάσει, ούτε χαμογελάσει τα τελευταία 45 χρόνια για να διατηρήσει τη νεανικότητά της και να μην κάνει ρυτίδες.

Advertisements

 

Ακόμα και όταν γεννήθηκε η κόρη της δεν έσπασε αυτόν τον περίεργο όρκο.«Δεν έχω ρυτίδες γιατί έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να ελέγχει τους μυς του προσώπου μου» λέει η ίδια. Όλοι με ρωτούν πώς διατηρούμαι κι αν έχω κάνει μπότοξ. Η απάντηση είναι όχι. Έχω καταφέρει να μην έχω ούτε μία ρυτίδα στο πρόσωπό μου γιατί δεν έχω αφήσει τον εαυτό μου να γελάσει από τότε που ήμουν έφηβη» δηλώνει στη Dailymail.

Και συμπληρώνει: «Ναι είμαι ματαιόδοξη και θέλω να παραμείνω νέα. Η μέθοδός μου είναι πιο φυσική και πιο αποτελεσματική από κάποια ακριβή κρέμα ομορφιάς ή κάποια μικροεπέμβαση στο πρόσωπο».

Ορισμένοι ειδικοί θεωρούν πως η εν λόγω περίεργη τεχνική μπορεί να έχει πράγματι αποτελέσματα. Ο δερματολόγος Dr Nick Lowe λέει: «Μπορεί να είναι μία αποτελεσματική αντιγηραντική μέθοδος. Υπάρχουν πολλές σταρ του Χόλιγουντ που την έχουν δοκιμάσει».

Τέλος η ίδια τονίζει πως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει χιούμορ ούτε πως είναι δυστυχισμένη. «Αγαπάω τη ζωή αλλά δεν αισθάνομαι την ανάγκη να το δείχνω στους άλλους έχοντας στο πρόσωπό μου ένα χαμόγελο» δηλώνει χαρακτηριστικά.

 

Advertisements

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα