Μην χασετε

Γυναίκα δήλωσε την εξαφάνιση του 6χρονου γιου της αλλά τελικά τον είχε σκοτώσει η ίδια

Πρόκειται για την ιστορία του James Hutchinson, ενός εξάχρονου παιδιού, του οποίου η μητέρα είχε δηλώσει την εξαφάνισή του. Η εξαφάνιση του μικρού παιδιού δηλώθηκε από τη μητέρα του. Όμως, εκείνη το είχε σκοτώσει και το είχε πετάξει στο ποτάμι. Αναλυτικότερα:

Advertisements

 

Η αρχή της αληθινής ιστορίας

Η αληθινή ιστορία ξεκινά κάπως έτσι… Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής, η Brittany Gosney με τον φίλο της πήγαν σε ένα αστυνομικό τμήμα του Οχάιο. Ο λόγος ήταν πως είχαν ανησυχητικά νέα. Ο 6χρονος γιος της, James Hutchinson, είχε εξαφανιστεί. Οι αρχές ξεκίνησαν αμέσως έρευνα. Απευθύναν έκκληση για βοήθεια μέσω φωτογραφιών του μικρού αγοριού με τα κόκκινα μαλλιά και τα μαύρα γυαλάκια.

 

Ωστόσο, η 29χρονη μητέρα με τον 42χρονο σύντροφό της, James Hamilton, έλεγαν ψέματα, είπε η αστυνομία τη Δευτέρα. Στην πραγματικότητα, η Brittany Gosney είχε παρατήσει τον γιο της σε ένα πάρκο πριν από μερικές ημέρες. Αυτό, διότι προσπάθησε να τον εγκαταλείψει εκεί, ανέφεραν οι αρχές. Μετά, μαζί με τον Hamilton φέρεται να πέταξαν το πτώμα του στον ποταμό Οχάιο.

Η 29χρονη συνελήφθη μεταξύ άλλων με κατηγορίες ανθρωποκτονίας και κακοποίησης πτώματος, ενώ ο 42χρονος για συνεργεία. Δυο άλλα παιδιά που ζούσαν με το ζευγάρι απομακρύνθηκαν από τις σπίτι από τις κρατικές αρχές.

Συγκλονίστηκε το Middletown

Η υπόθεση από την αληθινή ιστορία συγκλόνισε το Middletown. Πρόκειται για μια μικρή πόλη 48.000 κατοίκων περίπου 35 μίλια βόρεια του Σινσινάτι. Η ιστορία άφησε γείτονες και δασκάλους να θρηνούν τον θάνατο ενός αγοριού, που όλοι περιέγραψαν ως «χαρά της ζωής».

«Μακάρι περισσότεροι να ζητούσαν βοήθεια όταν την χρειάζονται με τα μωρά τους αντί να επιλέγουν αυτό τον δρόμο», είπε η Mary Stout, γειτόνισσα, στο WKRC. «Απλώς δεν το καταλαβαίνω. Δεν το καταλαβαίνω, όταν πρόκειται για ένα παιδί». Η αστυνομία έκανε έρευνα. Ο λόγος ήταν για να ανακαλύψει τι οδήγησε την Gosney να σκοτώσει τον γιο της.

 

Advertisements

«Η μητέρα δεν δείχνει μεγάλη μεταμέλεια αυτή τη στιγμή. Αλλά ομολόγησε την πράξη της», σημείωσε ο David Birk, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος, σε συνέντευξη τύπου. «Δεν μας λέει ποιο ήταν το κίνητρό της».

Η στιγμή που η αστυνομία μπήκε σε υποψίες

Η αληθινή ιστορία έχει και συνέχεια… Το βράδυ της Παρασκευής, δυο ημέρες πριν η Gosney με το φίλο της αναφέρουν την εξαφάνιση του James, η αστυνομία λέει πως η 29χρονη πήγε με τον 6χρονο και τα άλλα δυο παιδιά της στο Rush Run Park. Εκεί, στο χώρο ενός πάρκινγκ κοντά σε μια ράμπα για σκάφη, φέρεται να προσπάθησε να εγκαταλείψει τον James.

Όταν μπήκε ξανά μες στο αυτοκίνητο, πέρασε από πάνω του. Στη συνέχεια, έφυγε από το πάρκο, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το WKRC. Μισή ώρα αργότερα, φέρεται να επέστρεψε και να βρήκε τον James νεκρό. Τον έβαλε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και γύρισε πίσω στο σπίτι της. Το επόμενο βράδυ, είπε ο Birk, οι Gosney και Hamilton οδήγησαν μέχρι μια γέφυρα στον ποταμό Οχάιο και πέταξαν το πτώμα του James από την άκρη της.

 

Όταν το ζευγάρι ανέφερε την εξαφάνιση του James το πρωί της Κυριακής, η αστυνομία αμέσως μπήκε σε υποψίες, είπε ο Birk. «Ήταν λίγο ασυνήθιστο επειδή γενικά όταν εξαφανίζεται ένα παιδί, το πρώτο πράγμα που κάνεις ως γονιός είναι να επικοινωνήσεις με την αστυνομία», σημείωσε. «Είπαν ότι το παιδί λείπει από το βράδυ του Σαββάτου».

Αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή επιχείρηση αναζήτησης και μέσα σε λίγες ώρες οι αρχές είχαν οδηγηθεί μέχρι το πάρκο για συγκέντρωση στοιχείων.

 

Το τέλος της αληθινής ιστορίας

Μέχρι το βράδυ της Κυριακής, είχαν βάλει τέλος στην έρευνα και συνέλαβαν τους Hamilton και Gosney, που σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ομολόγησαν τη δολοφονία του αγοριού. Ειδική ομάδα άρχισε να ψάχνει τον ποταμό Οχάιο, με το έργο τους να δυσχεραίνει η υψηλή στάθμη του νερού και τα δυνατά ρεύματα.

Advertisements

Τη Δευτέρα, δικαστής έθεσε εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την 29χρονη μητέρα, μετέδωσε το WKRC. Στο δικαστήριο, η Gosney είπε ότι είχε «μαθησιακές δυσκολίες» και δεν καταλάβαινε τη διαδικασία, ισχυρισμό που διέψευσε ο Birk στη συνέντευξη τύπου. «Φαινόταν να επικοινωνεί μια χαρά. Καταλάβαινε το σωστό από το λάθος. Καταλάβαινε τα συνταγματικά της δικαιώματα», είπε.

Το βράδυ της Δευτέρας, περισσότεροι από 100 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Middletown για να τιμήσουν τη μνήμη του James σε μια ολονυχτία, σε γειτονικό πάρκο. Ο πατέρας του, Lewis Hutchinson, είπε σε δημοσιογράφους ότι ο γιος του μπορούσε να φωτίσει ένα δωμάτιο με την παρουσία του.

 

«Μπορεί όλοι μες στο δωμάτιο να ήταν σε μαύρα χάλια και αυτός να τους έφερνε χαρά», είπε στη Dayton Daily News. «Ήταν πραγματικά ένα αστείο παιδί, λάτρευε να δίνει σε όλους αγκαλιές, ήταν υπέροχος», πρόσθεσε. Όπως εξήγησε, δυσκολεύεται ακόμη να συνειδητοποιήσει την τραγωδία. «Δεν ξέρω πώς να το επεξεργαστώ όλο αυτό. Θέλω δικαιοσύνη γι’ αυτόν, αυτό θέλω», κατέληξε.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα