Μην χασετε

Γρηγόρης Πετράκος: «H Θεοφανία με στηρίζει, αλλά δεν συμφωνεί με oλες τις απoψεις μoυ»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Γρηγόρης Πετράκος με αφορμή τα γυρίσματα για το νέο του video clip για το τραγούδι «Είναι γραφτό» με τη Χριστίνα Μπανδέλη και αναφέρθηκε στην οικογένειά του, τις δυο κόρες του, τη σχέση με τη Θεοφανία Παπαθωμά, αλλά και την αγαπημένη πια συνήθεια των παιδιών τους.

Advertisements

 

Με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις ο Γρηγόρης Πετράκος είπε αρχικά με χιούμορ ότι «Ούτε εγώ δεν τολμάω να παρενοχλήσω τη Θεοφανία Παπαθωμά», ωστόσο ανέφερε πως έχει ακούσει τέτοια περιστατικά και στον χώρο του τραγουδιού: «Έχω ακούσει τραγουδίστριες να παρενοχλούνται από τους παρατρεχάμενους των καλλιτεχνών», είπε.

 

Αναφερόμενος στις κόρες του αποκάλυψε: «Τα παιδιά ξέρουν τι δουλειά κάνει η μητέρα τους γιατί έχει γίνει θεσμός πια πριν να κοιμηθούν να παίρνουν το τάμπλετ και να βλέπουν “Άγριες Μέλισσες”. Εμένα, από μικρά τα έπαιρνα στις πρόβες. Από μικρός ήθελα κόρες και δόξα τω Θεώ μου τις έστειλε».

Τέλος, αναφορικά με τη στήριξη που έχει δεχτεί από τη Θεοφανία Παπαθωμά για τις απόψεις που εκφράζει ο ίδιος κατά καιρούς μέσα από τα Social media και στις δημόσιες τοποθετήσεις του είπε: «Η Θεοφανία με στηρίζει σαν βάση, αλλά δεν συμφωνεί σε όλες τις απόψεις στις τοποθετήσεις μου, ούτε κι εγώ στις δικές της. Στα περισσότερα έχουμε μια κοινή βάση και γι’ αυτό είμαστε μαζί. Αλλά έχει έναν ωραία τρόπο να με υποστηρίζει».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα