Μην χασετε

Γρηγόρης Πετράκος: Ο λόγος που δε θα κάνει πρόταση γάμου στη Θεοφανία Παπαθωμά

Ο Γρηγόρης Πετράκος παραχώρησε συνέντευξη στο Πρω1νό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την σύντροφό του, Θεοφανία Παπαθωμά, για την βάπτιση της κόρης του, αλλά και για την επαγγελματική του πορεία.

 

«Το κατάλαβα από την αρχή ότι η Θεοφανία ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Της αρέσει το πρότυπο του αρχαίου Έλληνα, γι’ αυτό το είπε και νοητικά και εξωτερικά. Το γάμο τον έχουμε αφήσει στα χέρια της μοίρας. Δεν κανονίζουμε ποτέ τίποτα. Δεν της έχω κάνει καμία πρόταση γάμου. Αν της είχα κάνει πρόταση γάμου θα είχαμε παντρευτεί. Δε θα κάνω πρόταση γάμου. Εμείς ξαφνικά θα είμαστε κάπου και θα παντρευτούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος. 

Και πρόσθεσε: «Τη βάφτιση της Αγάπης δεν την κανονίσαμε ποτέ. Έφτασε 3 χρονών και ξαφνικά πήγαμε στον Αγ. Ανδρέα και μας ήρθε να τη βαφτίσουμε αύριο εδώ. Στη βάφτιση της Αγάπης ήταν 4 άτομα. Εμείς ο παπάς και οι νονοί. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα το όνομα για το άλλο μωρό. Την Αγάπη αλλιώς ήθελα να τη βγάλω. Ο Αχιλλέας έριξε αυτή την ιδέα και αμέσως όλοι είπαμε ναι. Διαφωνούμε λίγο με το να παίρνουν τα παιδιά τα ονόματα των γιαγιάδων και των παππούδων. Μας φαίνεται λίγο ότι τα παιδάκια γίνονται σαν αναμνηστικό μπρελόκ του παππού και της γιαγιάς. Δε χρειάζεται να κουβαλάς ούτε τη μοίρα, ούτε την ενέργεια του οποιουδήποτε παππού».

Advertisements

Τελος, όσον αφορά την επαγγελματική του πορεία ανέφερε: «Ανάλογα με το χαρακτήρα σου και την προσωπικότητά σου οι χώροι σε επιλέγουν. Εγώ είμαι αρκετά ευέλικτος, αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν ξέρω πολλά από τα καινούργια τραγούδια. Δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο. Πάντα συμβαίνει αυτό που αξίζει να συμβεί. Όλοι οι τραγουδιστές μια ζωή καίγονται, όλοι νιώθουν αδικημένοι. Όλοι αξίζουν για μεγάλη επιτυχία. Μπορεί να αξίζουν, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να πληρώσεις και το τίμημα γι’ αυτήν την επιτυχία που ήθελες».

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα