Μην χασετε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μου φώναζαν στον δρόμο “Πώς πάχυνες έτσι”, έστελναν μηνύματα πάρα πολύ άσχημα»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου στον Real fm για την μάχη που δίνει να απαλλαγεί από τα κιλά.

 

“Εγώ είμαι ευγνώμων στην Επιστήμη, επειδή έχω διάφορα θέματα υγείας που δεν είναι της παρούσης να τα πούμε. Δεν μπορώ να αναλύω την Επιστήμη, όποτε θέλω εγώ. Την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό και στην Επιστήμη. Δεν μπορώ να λέω σε ένα θέμα ‘γιατρέ, σώστε με’ και σε κάποιο άλλο ότι δεν έχουν δίκαιο. Δεν γίνεται αυτό! Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Πέρα από την πίστη μου στον Θεό, που είναι απέραντη και τα οφείλω όλα σε Αυτόν, πιστεύω πάρα πολύ και στην Επιστήμη. Δεν μπορώ να είμαι κωλοτούμπας!” είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σχολιάζοντας όλους όσοι αμφισβητούν την επιστημονική κοινότητα για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Μάλιστα, ο διάσημος παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο χάπι αδυνατίσματος, του οποίου οι παρενέργειες τον έκαναν να χάσει τα λογικά του, όπως δήλωσε. “Τα τελευταία χρόνια έχω φτάσει σε έναν υπερβολικά μεγάλο αριθμό κιλών. Πέρασα πολύ δύσκολα με το χάπι που μου έδωσε κάποιος για να χάσω κιλά. Δεν το είχα συζητήσει, αλλά ήταν ένα θέμα που το άνοιξα πριν ένα χρονικό διάστημα επειδή με είχαν πειράξει κάποιοι για τα κιλά δημοσίως στην τηλεόραση. Κι εγώ πειράχτηκα! Ήταν η υπόθεση με την αφίσα του ραδιοφώνου, που σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας, και είχα πει να μην κάνουν πλάκα για τα κιλά με κανένα άνθρωπο γιατί δεν ξέρετε τι έχει τραβήξει. Στο τέλος της σεζόν ήθελα να εξηγήσω γιατί με πείραξε… Εγώ κάνω πολλή πλάκα με τα κιλά μου και αυτοσαρκάζομαι. Αλλά επειδή κόντεψα να περάσω στην αντίπερα όχθη με το φάρμακο που πήρα, κόντεψα να κάνω κακό σε ανθρώπους, σε αγαπημένους μου ανθρώπους. Κι αν δεν μου λέγανε να το σταματήσω, δεν ξέρω τι κατάληξη θα είχε! Είχα χάσει τα λογικά μου. Έπαιρνα το χάπι για να μου κόψει την πείνα κι είχα γίνει ένας άγριος άνθρωπος. Δεν σήκωνα μύγα στο σπαθί μου, ήμουν έτοιμος να μαλώσω. Τις ανέφερε μέσα τις παρενέργειες! Φαντάσου ούτε ο φαρμακοποιός δεν μου το έδινε με χαρά αυτό το φάρμακο. Ήμουν επιθετικός! Κι εγώ σαν άντρας, έχω κι εγώ τα νεύρα μου. […] Αλλά δεν ήμουν ο άνθρωπος που πιάνεται στα χέρια. […] Το είπα λοιπόν, για να προσέχουν” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Advertisements

 

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να παραδέχθεί: “Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια που ξέφυγα στα κιλά, βίωσα πολύ παράξενες καταστάσεις. Βίωσα ρατσισμό. Εγώ δεν τα είχα βιώσει αυτά. Έβλεπα ανθρώπους στον δρόμο που μπορούσαν να σε χλευάσουν. […] Φώναζαν στον δρόμο ‘πώς πάχυνες έτσι’, έστελναν μηνύματα πάρα πολύ άσχημα. Αν αυτά συμβαίνουν σε εμένα, σκέψου τι γίνεται σε άλλους ανθρώπους. Θέλει δύναμη και αποφασιστικότητα”.

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα