Μην χασετε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Κατερίνα Κόκλα!

Είναι γνωστό πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προτιμά να απασχολεί τα Μέσα με την δουλειά του και όχι με την προσωπική του ζωή.

Advertisements

Ο παρουσιαστής μίλησε στην Real για το Νomads το οποίο και παρουσιάζει, ωστόσο αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στον χωρισμό του με την Κατερίνα Κόκλα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Νάξο, το νησί καταγωγής της όμορφης Κατερίνας και ερωτεύτηκαν δυνατά. Το… σύμφωνο συμβίωσης δεν άργησε να έρθει όπως και ο πελαργός ο οποίος και έφερε στο ζευγάρι έναν γιο.

Δυστυχώς όμως, οι διαφορές τους δεν άργησαν να φανούν και λίγο αργότερα το ζευγάρι χώρισε, χωρίς κανένας από τους δυο να μιλήσει για αυτό.

Ο Γρηγόρης όμως, ανοίχτηκε στη Νίκη Κώτσου:

Τι άλλο σου λείπει από την Ελλάδα;

Μου λείπει ο γιος μου σε ύψιστο βαθμό! Κάθε μέρα βλέπω φωτογραφίες του και προσπαθώ να μιλάω με Face Time για να τον βλέπω. Μου λείπουν και όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Ξέρω ότι δεν μιλάς για τα προσωπικά σου, όμως δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω. Είναι αλήθεια ότι δεν ζείτε πλέον μαζί με την Κατερίνα;

Ναι, δεν μου αρέσει να αναλύω σε πέντε λέξεις, μέσα από μια συνέντευξη, τα προσωπικά μου. Γιατί ούτε πιστεύω ότι ενδιαφέρουν κανέναν. Όμως, θα σου απαντήσω πως ναι. δεν είμαστε πια μαζί με την Κατερίνα εδώ και καιρό. Όμως, δίνουμε έναν καθημερινό κοινό αγώνα για να μεγαλώσει σωστά το παιδί μας.

Advertisements

faysbook.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα