Μην χασετε

Γνωστή ηθοποιός εξομολογείται: «Έχω αποβάλλει 8-9 φορές»

Συγκλονιστική εξομολόγηση από πασίγνωστη ηθοποιό για όσα έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια. Την γνωρίσαμε για τα καλά μέσα από τους ρόλους της στις ταινίες «She’s All That» και «10 Things I Hate About You». Ωστόσο το μεγάλο της… βήμα έγινε με το «Bring It On» και έκτοτε απασχολεί σημαντικά τα μέσα ενημέρωσης.

Advertisements

Ο λόγος για την Gabrielle Union, η οποία στο βιβλίο που έχει γράψει αποκαλύπτει διεξοδικά όλα τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στην προσπάθειά της να γίνει μανούλα. Η ίδια είναι παντρεμένη εδώ και αρκετά χρόνια με τον superstar του NBA, Dwayne Wade.

Το νέο της βιβλίο ονομάζεται «We’re Going to Need More Wine» και μέρος του αποκαλύπτει στο τεύχος του People. Αναλυτικά αναφέρεται εκτενώς στις αποβολές που είχε το περασμένο διάστημα και τις προσπάθειες που έχει κάνει. «Έχω αποβάλλει 8 ή 9 φορές», αναφέρει η 44χρονη και συμπληρώνει: «Για τέσσερα χρόνια το σώμα μου ήταν εγκλωβισμένο στην προσπάθεια να μείνω έγκυος».

Μάλιστα εξήγησε ότι έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες προσπάθειες να μείνει έγκυος μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Για τις προσπάθειές της αυτές έχει μιλήσει παλιότερα, όμως ποτέ δεν είχε αποκαλύψει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Για τρία χρόνια υποβαλλόταν σε διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης  (IVF cycles) χωρίς επιτυχία, ενώ το σώμα της είχε αλλάξει από τις ορμόνες. Παρόλα αυτά η ίδια και ο guard των Cavaliers παρέμειναν αγαπημένοι και έτοιμη να κάνουν τα πάντα για το παιδί που είχαν τόσο ονειρευτεί.

Η σχέση τους είναι μοναδική και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014. Αρχικά η Gabrielle δεν είχε σκοπό να αποκτήσει παιδιά. Μετά όμως από λίγο διάστημα, συνειδητοποίησε πόσο χαρούμενη ήταν, που μεγάλωνε τους δύο γιους του Wade από τον πρώτο γάμο και τον ανιψιό του. Τότε ήταν που ανακάλυψε πως ο ερχομός ενός μωρού ήταν αυτό που επιθυμούσε. «Ποτέ δεν ήθελα παιδιά. Τότε έγινε θετή μαμά και δεν υπήρχε μέρος που θα ήθελα να βρίσκομαι χωρίς αυτούς», εξομολογείται στο People.

Η αντιμετώπιση της υπογονιμότητας δεν ήταν το μόνο δύσκολο για την Union, καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσει τον κόσμο και τη δημοσιότητα. «Για πολλές γυναίκες και όχι μόνο αυτές που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας ο κόσμος νιώθει μεγάλο ενδιαφέρον να ρωτήσει αν “θέλουν παιδιά”. Πολλοί προτιμούν να απαντήσουν όχι, γιατί είναι ευκολότερο από το πουν την αλήθεια για όσα βιώνουν», συμπληρώνει.

Advertisements

peoplegreece.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα