Μην χασετε

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει: «Με απέκλεισαν από κανάλι επειδή πήγα στο απέναντι! Είχαν θυμώσει μαζί μου»

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Ελίνα Ακριτίδου, η οποία αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε αποκλειστεί από ένα κανάλι και είχαν θυμώσει μαζί της επειδή πήγε στο… απέναντι.

 

Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ επιλεκτικές οι τηλεοπτικές σου εμφανίσεις. Τι σε έκανε να πεις «ναι» στο «Τατουάζ»;

Το τιμ που υπογράφει το «Τατουάζ» κάνει μεγάλες επιτυχίες. Αυτό δείχνει ότι είναι ομάδα που δουλεύει σωστά, δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και συνεχώς προσπαθεί για το καλύτερο. Ολα αυτά με έκαναν να θέλω να είμαι κι εγώ μέλος αυτής της ομάδας.

Advertisements

Τα προηγούμενα χρόνια οι ηθοποιοί που έπαιζαν σε καθημερινές σειρές αντιμετωπίζονταν με δυσπιστία από κάποιους συναδέλφους τους. Αντιμετώπισες τέτοια συμπεριφορά;

Εχω πάρει το αίμα μου πίσω με όλους αυτούς που κατέκριναν τους ηθοποιούς που έπαιζαν σε καθημερινές σειρές! Εχω δει συνάδελφο που σνόμπαρε όλους εμάς και καθόταν δίπλα μου στο θέατρο και έλεγε «δεν μπορώ να καταλάβω πώς παίζουν στα καθημερινά» να παρακαλάει για ένα ρολάκι! Είναι αλήθεια ότι δέχτηκα πολλά τέτοια σχόλια, ειδικά στην αρχή, αλλά δεν με επηρέασαν ποτέ! Παρόλο που κάποιοι μου έκλεισαν πόρτες, εκ των υστέρων διαπιστώνω ότι καλώς έγινε έτσι, γιατί, για να συνεργαστείς με έναν άνθρωπο, πρέπει να το επιθυμούν και οι δύο. Μου έχει πει σκηνοθέτης: «Πολύ θα ήθελα να σε πάρω σε παράσταση στο Εθνικό, αλλά δεν συνεργάζομαι με ηθοποιούς της τηλεόρασης». Και μετά ο ίδιος άνθρωπος σκηνοθέτησε στην τηλεόραση ριάλιτι του χειρίστου είδους.

Ελίνα Ακριτίδου

Για κάποια χρόνια είχες αποφασίσει να μην παίζεις σε σίριαλ. Ηταν δύσκολο να επιστρέψεις;

Advertisements

Η αλήθεια είναι ότι δεν σταμάτησαν να μου κάνουν προτάσεις. Δεν μου ζητούσαν να παίξω σε σίριαλ, όταν δεν γίνονταν πια σειρές. Αυτό που επίσης μου έχει συμβεί -κι εκεί δυσκολεύτηκα λίγο- είναι να με αποκλείσουν από ένα κανάλι, επειδή είχα πάει στο απέναντι και είχαν θυμώσει μαζί μου, επειδή θεωρούσαν ότι τους εγκατέλειψα!

 

Εχει τύχει να δουλέψεις σε σίριαλ και να μην πληρωθείς;

Ναι, μου έχει συμβεί δύο φορές! Αλλά δεν απευθύνθηκα σε δικηγόρο για να διεκδικήσω τα χρήματά μου, ούτε αντέδρασα κάπως αλλιώς. Επειδή είμαι πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά και με τους περισσότερους έχω ξανασυνεργαστεί, ξέρω ότι δεν έγινε κάτι με δόλο. Οπως κι εγώ θα μπορούσα να ανοίξω μια επιχείρηση και, αν πέσω έξω, το ίδιο συνέβη και σε αυτούς. Δεν μου αρέσει όμως να «κλαίγομαι». Είμαι από τα 18 μου στην τηλεόραση, έχω πάρει πολύ καλά χρήματα από τη δουλειά μου, έχω ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία μου, οπότε δεν έχω λόγο να παραπονεθώ.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα