Μην χασετε

Γνωρίζετε τα 7 πράγματα που δεν κάνουν ποτέ οι Γαλλίδες στα μαλλιά τους;

Οι Γαλλίδες έχουν τον τρόπο τους με τα beauty θέματα και αυτός είναι ένα από τους λόγους που προσπαθούμε να μάθουμε τα μυστικά τους. Τα μαλλιά τους ειδικά είναι σχεδόν πάντα υπέροχα χωρίς να έχουν εξεζητημένο styling, χρώμα ή κούρεμα.

Και δεν υπάρχει καταλληλότερη από τη Caroline de Maigret, συγγραφέα του γνωστού βιβλίου “How to Be Parisian Wherever You Are” για να μας πει πως θα αποκτήσoυμε το αυθεντικό Parisienne look και πιο συγκεκριμένα τα 7  βασικά πράγματα που απαγορεύονται.

Οι Γαλλίδες δεν βάφουν ποτέ τα μαλλιά τους. Κι αν το κάνουν ακολουθούν πάντα το φυσικό τους τόνο και τον φωτίζουν με διακριτικές ανταύγειες. Η De Maigret είναι κάθετη όσο αφορά τον συγκεκριμένο κανόνα και πιστεύει ότι το ίδιο κάνουν και οι περισσότερες Γαλλίδες οι οποίες αφήνουν την φύση να κάνει τη δουλειά της.

Οι Γαλλίδες δεν χρησιμοποιούν πιστολάκι για να στεγνώσουν τα μαλλιά τους. Προτιμούν και πάλι φυσικές μεθόδους όπως τον φρέσκο αέρα το καλοκαίρι και μια πετσέτα το χειμώνα.

Advertisements

Οι Γαλλίδες δεν λούζουν τα μαλλιά τους κάθε μέρα. Πιστεύουν ότι κάθε δεύτερη μέρα είναι το σωστό αφού θεωρούν ότι μόλις αναγκαστούν να τα πιάσουν σε  κότσο (πριν τα λούσουν και πάλι) αποκτούν έναν υπέροχο φυσικό όγκο.

Οι Γαλλίδες δεν χρησιμοποιούν ποτέ αξεσουάρ μαλλιών. Η De Maigret επιμένει ότι απαγορεύονται τα hair clips ή headbands αν είστε πάνω από 18 χρόνων καθώς επίσης και τα αξεσουάρ-κοσμήματα και τέλος πάντων κάθε είδους.

Οι Γαλλίδες δεν βγαίνουν ποτέ από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά. Προσπαθούν να λούζουν τα μαλλιά το απόγευμα και όχι το πρωί έτσι ώστε να μην χρειαστεί να βγουν με βρεγμένα. Κι αυτό γιατί θεωρούν ότι είναι το πλέον άκομψο. Η Maigret μάλιστα υποστηρίζει ότι όταν κοιμάται με νωπά μαλλιά το look είναι πολύ ενδιαφέρον το πρωί που ξυπνά!

Οι Γαλλίδες δεν ξεχνούν ποτέ τη δύναμη του αρώματος. Μια σταγόνα πίσω από τα αυτιά ή στον αυχένα είναι ότι πιο γοητευτικό. ‘Η ακόμα καλύτερα ένα άρωμα ειδικά για τα μαλλιά.

Advertisements

Οι Γαλλίδες δεν παραπονιούνται ποτέ για τη ζέστη. Θεωρούν ευλογημένο το καλοκαίρι με το θαλασσινό νερό και τον ήλιο που χαρίζουν στα μαλλιά υπέροχο χρώμα και salty look.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα