Μην χασετε

Γλυκερία: Τα δύσκολα εφηβικά χρόνια, οι αλητείες και η συμπαράσταση της οικογένειας της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, βρέθηκε η Γλυκερία, έχοντας συντροφιά τα Κίτρινα Ποδήλατα. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, αλλά και το όνειρό της.

Advertisements

 

 

«Οι γονείς μου ήταν εργατικοί και εξαιρετικοί άνθρωποι. Είμαι πολύ τυχερή που μεγάλωσα σε μια τέτοια οικογένεια. Πέρασα πολύ δύσκολα εφηβικά χρόνια με πολλές αλητείες και αναποδιές θα έλεγα… Παρ’ όλα αυτά, η οικογένειά μου είχε πάντα μια ζεστή αγκαλιά για μένα… Το πιο μεγάλο μου όνειρο ήταν αυτά τα τραγούδια που άκουγα από μικρή, τα λαϊκά και όλη αυτή η κληρονομιά που ήρθε από τα ανατολικά από την ελληνική πλευρά, να μπορέσω να τα καταγράψω σε έναν δίσκο. Ευτυχώς, αυτό το κατάφερα πολύ γρήγορα!».

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρεται και στην επιτυχία που έσπασε… ταμεία το 1985 «Τα Πεντοχίλιαρα ήταν το πρώτο τραγούδι που έκανε τεράστια επιτυχία. Εκείνο το καλοκαίρι κάναμε περιοδεία και είχαμε πραγματοποιήσει εκατό εμφανίσεις, οι τεχνικοί δεν προλάβαιναν να πλυθούν και να κοιμηθούν. Θυμάμαι όπου πηγαίναμε έβαζαν “Γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια” και είχα βαρεθεί να το ακούω. Έλιωναν οι κασέτες στα αυτοκίνητα και τις ξαναγόραζαν…».

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα