Μην χασετε

Γλυκά Νερά: Μεθοδευμένες από την ΕΛ.ΑΣ. οι δηλώσεις της Μυλωνοπούλου ότι ήταν αγαπημένο ζευγάρι

Τέσσερα πρόσωπα-κλειδιά βοήθησαν με τις καταθέσεις τους να λυθεί το μυστήριο της δολοφονίας της Καρολαιν στα Γλυκα Νερα. Τα πρόσωπα αυτά έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να φθάσουν οι αρχές στην αποκάλυψη του «θεάτρου» που έπαιζε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

 

Σημαντικό ρόλο έπαιξε κατ’ αρχήν ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, Χρήστος Βαρδίκος. Πρόκειται για τον άνθρωπο που μπήκε πρώτος στη μεζονέτα και εκείνος που απομάκρυνε την 11 μηνών κόρη της Καρολάιν από το σκηνικό της φρίκης. Η φωτογραφία, στην οποία κρατά το μωρό, κρύβει ένα μικρό μυστικό. Όπως αποκαλύπτεται τώρα που ο συζυγοκτόνος ομολόγησε, ο αστυνομικός ήταν ο πρώτος που είδε το ύποπτο σκηνικό στη μεζονέτα. Είδε την ψυχρή και άψυχη στάση του πιλότου γι’ αυτό και πήρε το παιδί από τα χέρια του πατέρα του για να το απομακρύνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθοριστικό ρόλο έχει παίξει και παιδική φίλη της Καρολάιν είχε αποκαλύψει στις Αρχές τους έντονους καβγάδες του ζευγαριού και την πρόθεση της 20χρονης να χωρίσει. Επίσης, ο εκπαιδευτής του 33χρονου πιλότου ήταν επίσης ένα από τα πρόσωπα που «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση. Με την κατάθεσή του, οι αρχές είδαν ότι η δική του υπόθεση ληστείας στο σπίτι του στο Αλεποχώρι πριν από δύο χρόνια αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Μπάμπη, προκειμένου να σκηνοθετήσει τον τόπο του εγκλήματος.

Advertisements

 

 

Ο ξεχωριστός ρόλος της Ελένης Μυλωνοπούλου

Μπορεί η σύμβουλος ψυχικής υγείας που είχε απευθυνθεί το ζευγάρι για βοήθεια να δήλωνε στα ΜΜΕ πως ήταν αγαπημένο, μετά την ομολογία του δράστη αποδεικνύεται μέσω αποκάλυψης της δικηγόρου της ότι οι δηλώσεις της ήταν μεθοδευμένες από την ΕΛ.ΑΣ. για να παραπλανήσουν τον συζυγοκτόνο. Η Ελένη Μυλωνόπουλου είχε κληθεί και είχε καταθέσει για τις κακές σχέσεις του ζευγαριού.

Advertisements

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου, Σταματία Μάρκου υποστήριξε: «Η σύλληψη του δράστη δεν ήταν καθόλου έκπληξη για εμάς. Είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε, με τρόπο και στον χρόνο που έπρεπε να τα πούμε. Δεν έγινε τίποτα τυχαία. Όλα ήταν μεθοδευμένα προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και για να προστατευθεί η εντολέας μου.

 

πηγη

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα