Μην χασετε

Γκουντάρας: «Σοκαρίστηκα που έμεινα άνεργος στα 48» – Γιατί δεν ευχαρίστησε τη Μενεγάκη

«Πολλά με έχουν στεναχωρήσει, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα πω», τονίζει ο γνωστός δημοσιογράφος

Advertisements

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, λίγες ημέρες μετά το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι της Κάντζας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open TV για την απόλυσή του από τον Alpha και την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για τις σχέσεις του με την Ελένη Τσολάκη.

«Ήταν κάτι που σκεφτόμασταν χρόνια, άλλωστε ήμασταν άνεργοι, πριν δύο μήνες μείναμε άνεργοι. Μας χτύπησε στα 48 μας την πόρτα η ανεργία, οπότε κάτι πρέπει να κάνεις, δεν πρέπει να μένεις στάσιμος.

Ήταν σοκ! Προφανώς και δεν υπήρχε κάτι να κάνω. Πολλά με έχουν στεναχωρήσει, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα πω. Ήμουν 15 χρόνια στον Alpha. Έφυγα από τον ΑΝΤ1 παραιτηθείς και θυμάσαι τι πρόταση μου είχαν κάνει τότε από τον ΑΝΤ1. Παραιτήθηκα μετά από δέκα χρόνια και στο λογιστήριο μου έλεγαν “είσαι τρελός” και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Έφτασε η ώρα που όλα τελειώνουν», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Μάρτιο, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με μία δημοσίευσή του στα social media, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον Alpha. M’ ένα μακροσκελές κείμενο, ευχαριστεί τον Δημήτρη Κοντομηνά, ενώ αίσθηση κάνει η απουσία αναφοράς του στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη.

«Κάπως έτσι το 2005, πέρασα το κατώφλι του Alpha TV, μετά από 10 χρόνια στον ANT1. Στο ταξίδι αυτό (που τώρα έφτασε στο τέλος του), γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες. Δέθηκα με πολλούς (Γιάννη, Παύλο, Γιώργο, Τάσο, Διονύση, Φίντο, Ασημί και δεκάδες άλλους) και απογοητεύτηκα από πολλούς. Έτσι, είναι όμως η ζωή στο σύνολο της. Το πρόσημο ωστόσο, από όλα αυτά τα χρόνια είναι θετικό και αυτό θα κρατήσω καλά φυλαγμένο στην καρδιά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δ. Κοντομηνά, γιατί πέρα από άψογος εργοδότης, όταν αντιμετώπιζε ο μικρός μου γιος, ένα πρόβλημα υγείας, μου είπε πως αν χρειαστεί να πάει οπουδήποτε στο εξωτερικό αυτός θα μπει μπροστά (δε θα το ξεχάσω πότε…). Επαγγελματικά ελεύθερος πια, μετά από πολλά χρόνια, κοιτάω με χαμόγελο το μέλλον και προχωράω με το κεφάλι ψηλά‼️ Καλό Σ/Κ με υγεία σε όλους και συγγνώμη αν σας κούρασα», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κάπως έτσι το 2005,πέρασα το κατώφλι του AlphaTV,μετά από 10 χρόνια στον Ant1…?Στο ταξίδι αυτό(που τώρα έφτασε στο τέλος του?),γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες?✔️Δέθηκα με πολλούς(Γιάννη,Παύλο,Γιώργο,Τάσο,Διονύση,Φίντο,Μήτσο,Ασημί και δεκάδες άλλους❤️)και απογοητεύτηκα από πολλούς❌ Έτσι είναι όμως η ζωή στο σύνολο της…Το πρόσημο ωστόσο,από όλα αυτά τα χρόνια είναι θετικό και αυτό θα κρατήσω καλά φυλαγμένο στην καρδιά μου?Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δ.Κοντομηνά,γιατί πέρα από άψογος εργοδότης,όταν αντιμετώπιζε ο μικρός μου γιος,ένα πρόβλημα υγείας,μου είπε πως αν χρειαστεί να πάει οπουδήποτε στο εξωτερικό αυτός θα μπει μπροστά(δε θα το ξεχάσω πότε…??)Επαγγελματικά ελεύθερος πια,μετά από πολλά χρόνια?, κοιτάω με χαμόγελο το μέλλον και προχωράω με το κεφάλι ψηλά‼️Καλό Σ/Κ με υγεία σε όλους και συγγνώμη αν σας κούρασα…❣️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημοσιογράφος??? (@g.goudaras) στις

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα