Μην χασετε

Γκουντάρας- Κάκκαβα: Συγκλονίζουν με την περιγραφή:«Πάθαμε σοκ.Ο γιατρός μας είπε ότι το μωρό μας…»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα ήταν καλεσμένοι στο πρωινό και μίλησαν πρώτη φορά για τις δυσκολίες που πέρασαν στο δεύτερο παιδί.

Advertisements

Η Ναταλί είπε στην Φαίη Σκορδά: «Περάσαμε δύσκολα στην δεύτερη εγκυμοσύνη…» και ο Γρηγόρης συνέχισε: «Καλό είναι να τα λέμε αυτά, Πήγαμε με τη Ναταλί στο γιατρό στον όγδοο μήνα όταν ήταν για μία εξέταση ρουτίνας και μας είπε ο γιατρός πολύ κυνικά ότι «πρέπει να είστε δυνατοί, υπάρχει ανεπάρκεια πλακούντα». Το παιδί δεν μεγαλώνει στην κοιλιά της μαμάς του, σε εξέταση ρουτίνας καταλαβαίνεις, πάθαμε πλάκα. Στο λέω και ανατριχιάζω»! Και η Ναταλί τόνισε: «Μάλιστα έκανα πλάκα στον γιατρό για την κοιλιά μου, γιατί δεν έκανα μεγάλη κοιλιά και του λέω «γιατρέ γιατί δεν κάνω μεγάλη κοιλιά;» και με κοιτά και μου λέει «πρέπει να φανείς δυνατή», το παιδί σταμάτησε να αναπτύσσεται, δεν το πίστευα, έπαθα σοκ»!

Ο δε Γρηγόρης είπε «Οι πιθανότητες ήταν, μας είπε, να μείνει τρεις μήνες στην θερμοκοιτίδα, η άλλη πιθανότητα να γεννηθεί ένα κιλό και 800 γραμμάρια, και η άλλη να μη γεννηθεί καθόλου… και ένα χρόνο τρέχαμε στα νοσοκομεία, γίναμε θαμώνες… Η Ναταλί ήταν στα πατώματα. Εγώ έφαγα μεγάλο σοκ…»!

H Φαίη Σκορδά άκουγε το ζευγάρι σοκαρισμένη από την περιγραφή του! Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα