Μην χασετε

Γιώτα από MasterChef: «Εγώ φεύγω, δεν με διώχνουν – Η υποκρισία εμένα δεν μου αρέσει»

Γιώτα από MasterChef: «Εγώ φεύγω, δεν με διώχνουν – Η υποκρισία εμένα δεν μου αρέσει»

H Γιώτα αποχώρησε από το MasterChef πριν μπει στο σπίτι και έγινε viral λόγω της ιδιαίτερης παρουσίας που είχε στο παιχνίδι, από το οποίο αποχώρησε με αιχμές. «Αυτό που έχω να πω για τα παιδιά που είναι στο MasterChef είναι να προσέχουν, να αγαπάνε πραγματικά, γιατί είναι κρίμα. Η υποκρισία εμένα δεν μου αρέσει. Προτιμώ να είμαι μόνη μου παρά να έχω ανθρώπους δίπλα να με χειροκροτούν, ενώ στην ουσία περιμένουν να πέσω», είπε φεύγοντας.

Το πρωί της Πέμπτης, η Γιώτα μπήκε Στη φωλιά των Κου Κου και εξήγησε για όλα όσα είδαμε χθες βράδυ: “Αυτή τη στιγμή εγώ δεν έχω φίλους γιατί από μικρή έκανα οικογένεια και δεν είχα χρόνο να ξοδέψω για τους άλλους. Κράτησα την οικογένεια για 18 χρόνια, μέχρι που έφυγε ο άντρας μου από τη ζωή. Από εκεί και πέρα αφοσιώθηκα πάλι στην οικογένεια και τη δουλειά μου. Δεν έχω χρόνο, πέντε φορές τον χρόνο βγαίνω για φαγητό με τον γιο μου. Όχι γιατί δεν θέλω ή φοβάμαι να εμπιστευτώ.

Με πέντε μέρες που είσαι εκεί να αγκαλιάζεις κάποιον και να πεθαίνεις να τον στηρίξεις; Την άλλη μέρα θα έρθει η σειρά σου. Κακία δεν έχω για κανέναν, νεύρα μπορεί να έχω αυτή τη στιγμή. Το παιδί έπρεπε να περάσει, όμως εγώ δεν έχω χάσει ποτέ στη ζωή μου. Εγώ φεύγω, δεν με διώχνουν”!

Advertisements

πηγη

Gossip | Δες εδώ όλα τα τελευταία gossip νέα της ελληνικής τηλεόρασης

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα