Μην χασετε

Γιώργος Χρυσοστόμου: Τo «Big Brother» και το «Bachelor» απαξιώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη γυναίκα

Την άποψη του για την επιστροφή του «Big Brother» αλλά και για το «Bachelor» εξέφρασε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Παρασκευής.

Στην αρχή της συνέντευξης του, ο Γιώργος Χρυσοστόμου δέχθηκε ερώτηση για το πώς βιώνει την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορονοϊού. «Η ίδια η φάση της πανδημίας δεν με φρικάρει τόσο. Με φρικάρει λίγο το άγνωστο τέλος του. Εγώ προσέχω ιδιαίτερα πάρα πολύ, δηλαδή είμαι από αυτούς που ακόμα ψεκάζουν τα προϊόντα μετά το σούπερ μάρκετ» ανέφερε ο ηθοποιός.

Σχολιάζοντας τα reality, ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε: «Λυπάμαι πολύ που επέστρεψε το Big Brother στην ελληνική τηλεόραση. Έχει τόση ανάγκη η χώρα για μια κλειδαρότρυπα;

Παρ’ όλο που εγώ είμαι στον Alpha και θα ‘πρεπε να υποστηρίξω το δικό μας, το Bachelor μιλάμε για την απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της γυναίκας. Δεν έχει ανάγκη η τηλεόραση για κάτι τόσο…

Advertisements

Οι καναλάρχες το βλέπουν σαφώς σαν κάτι πολύ φθηνό και ο κόσμος λυσσάει να γίνει διάσημος. Δηλαδή βγάζει τον ποπό του για να γίνει διάσημος και για λίγα likes. Πόσο μάλλον να ξεφτιλίσει την ψυχή του εκεί πέρα.

Τώρα είναι και πιο hardcore απ’ όσο ήταν παλιά. Γιατί πιο παλιά δεν υπήρχαν τα social media ώστε να τους ενδιαφέρουν μιας και όλοι αυτοί μπήκαν για το social after. Θεωρώ για την ελληνική τηλεόραση ντροπή να επιστρέφει εκεί».

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα