Μην χασετε

Γιώργος Τσαλίκης: Η Άντζελα Δημητρίου θίχτηκε όταν είδε την αφίσα και διέκοψε τη συνεργασία

Πριν καν ξεκινήσει έληξε η συνεργασία του Γιώργου Τσαλίκη με την Άντζελα Δημητρίου και ο τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου, μίλησε για την τόσο ξαφνική διακοπή της συνεργασίας του.

Advertisements

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε σήμερα στην κάμερα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Ant1, το «Πρωινό» και αναφέρθηκε, εννοείται στη συνεργασία τους, την καριέρα του, την γυναίκα του, αλλά και τα παιδιά του.

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, θίχτηκε μόλις είδε το προσχέδιο της αφίσας.

«Το είχαμε κλείσει από τον Ιούνιο. Το πρόγραμμα της Άντζελας ήταν έτοιμο, είχαμε κάνει μια καταπληκτική φωτογράφιση, είχαμε κάνει ωραία βίντεο. Ήμουν στο αεροδρόμιο, με πήρε τηλέφωνο η συνεργάτιδά μου και μου είπαν ότι αποχώρησε η Άντζελα από το σχήμα. Λέω «γιατί ρε παιδιά;». Δεν είχα ιδέα! Και μου λένε ότι της έστειλαν ένα προσχέδιο της αφίσας που θα έμπαινε έξω από το μαγαζί.

Στην άνοδο της Κηφισίας θα ήταν εκείνη πρώτη και στην κάθοδο εγώ πρώτος. Μου μετέφεραν ότι θίχτηκε με την αφίσα. Πήρα τηλέφωνο την μάνατζέρ της και την ρώτησε τι έγινε και μου είπε ότι η Άντζελα θίχτηκε. Της είπα ότι δεν έχω πρόβλημα αν θέλει να είναι αριστερά ή δεξιά. Η Άντζελα Δημητρίου είναι! Εγώ δεν έχω πρόβλημα, δεν με νοιάζει», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Όσα είπε ο τραγουδιστής:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα