Μην χασετε

Γιώργος Ταβλαδάκης: «Ο Τζέιμς ήθελε να τα ξέρει όλα για να ξέρει που μπορεί να χτυπήσει τον καθένα»

Μέσω skype μίλησε για το Survivor ο Γιώργος Ταβλαδάκης, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, στο «Love It» του ΣΚΑΪ. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μάλιστα, επέλεξε να μη μασήσει στιγμή τα λόγια του!

 

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ταβλαδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά να πω την αλήθεια. Με έχει ρίξει όλο αυτό. Δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς και δεν νομίζω ότι το άξιζα. Με όσα είπε η Άννα Μαρία απήυδησα και γύρισα και της είπα ότι με αυτά που κάνουν θα τους περιμένει ο κόσμος έξω με τις ντομάτες! Πιθανόν να υπέθεσε ότι εγώ της είπα ότι έξω δεν είναι αρεστοί… Ο Τζέιμς είναι πίσω από όλα! Πίσω από κάθε τι που συμβαίνει εκεί Μαζί με την Άννα Μαρία κινούν τα νήματα και υποκινούν καταστάσεις. Ο Νίκος είναι ένα καλό παιδί, ο οποίος όμως ουσιαστικά είναι υποχείριο των δύο».

 

Advertisements

«Πίστευα ότι υπήρχαν δύο ηθοποιοί στο παιχνίδι, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Κοψιδάς, αλλά μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι υπήρχαν πολλοί περισσότεροι» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor. «Ο Τζέιμς ήθελε να τα ξέρει όλα για να ξέρει που μπορεί να χτυπήσει τον καθένα. Όταν ήταν βράδυ, που δεν φαινόταν και έφευγε, τον είχα δει δυο τρεις φορές που κρυβόταν πίσω από ένα δέντρο για να κρυφακούσει τι λέμε».

 

 

Advertisements

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα