Μην χασετε

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου»

Στο Τζάνειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Γιώργος Παρτσαλάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, έπειτα από οξύ στεφανιαίο σύνδρομο που υπέστη.

Σήμερα με μια ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Παρτσαλάκης θέλησε να ευχαριστήσει τους ακολούθους του για το ενδιαφέρον που έδειξαν, αλλά και να τους ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του.

“Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις, θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια. Υ.Γ Και για να μη το βαρύνουμε πολύ πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμαν! Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες.”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης στη λεζάντα της φωτογραφίας του που κοινοποίησε.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιώργου Παρτσαλάκη:

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα