Μην χασετε

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Έπαιρνα περίπου 9.000 ευρώ το επεισόδιο. 35.000 ευρώ το μήνα. Ήταν πάρα πολλά χρήματα για 4 επεισόδια»

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε για τις αμοιβές που έχει πάρει στο παρελθόν, και για το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Advertisements

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη στη «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του σχέδια όσο και για το ποσό που λάμβανε στο παρελθόν σε κάθε επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου και «Το τατουάζ» αναφέροντας ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και τη νέα τηλεοπτική χρονιά, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει σε ποια καινούργια σειρά αλλά και σε ποιο κανάλι, λέγοντας όμως ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχουν δρομολογηθεί όλα.

Στη συνέχεια μίλησε για τη μείωση των μισθών που έχουν υποστεί οι ηθοποιοί κάνοντας αναδρομή στα όσα ίσχυαν στο παρελθόν.

«Είναι κάθετη η μείωση. Αν έπαιρνες εκατό, τώρα παίρνεις δέκα» είπε ενώ αποκάλυψε το τετραψήφιο νούμερο που έπαιρνε ανά επεισόδιο εβδομαδιαίας σειράς.

«Πήρα 9.000 ευρώ το επεισόδιο. 35.000 ευρώ το μήνα. Είναι πάρα πολλά χρήματα με 4 επεισόδια το μήνα». 

Ο ηθοποιός στη συνέχεια της συνέντευξης τόνισε ότι πλέον δεν υπάρχουν πληρωμές ανά επεισόδιο αλλά μηνιάτικα που δεν ξεπερνούν τα 1.200 ευρώ τον μήνα.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα