Μην χασετε

Γιώργος Νταλάρας: «Αυτές οι διασημότητες που τους λένε celebrities είναι ένα άδειο πουκάμισο»

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε στην εκπομπή Ελένη για όλα, για τα φτωχά παιδικά του χρόνια, την πορεία του και τόνισε ότι δεν του αρέσει η κοσμικότητα.

 

Αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας είπε: «Σε όλη αυτή τη διαδρομή, επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος επίμονος, μπορεί μερικές φορές να είμαι κουραστικός, είναι δυσβάσταχτη η σχέση μου με ένα μέρος του κόσμου ή με τους συνεργάτες μου, γιατί έχω μια αντίληψη και θέλω να πηγαίνουν τα πράγματα έτσι. Μου αρέσει να είμαι βαρετός γι’ αυτά τα πράγματα, γιατί έχω πάρει το τραγούδι πολύ στα σοβαρά.».

 

Advertisements

Και τόνισε: «Δεν ξέρω τι είναι ο Γιώργος Νταλάρας, είναι ένα όνομα, ένα παιδί που ξεκίνησε από μια μικρασιατική οικογένεια. Γεννήθηκα σε μια καλύβα στις προσφυγικές παράγκες. Θυμάμαι με τρόμο το κρύο που τραβούσαμε τότε. Καμιά φορά σκεπάζομαι ακόμα και το καλοκαίρι γιατί φοβάμαι το κρύο.»!

Και υπογράμμισε ο καλλιτέχνης: «Δεν μου αρέσει καθόλου η κοσμικότητα, γιατί η επωνυμία καταστρέφει το πρόσωπο, καταστρέφει την αλήθεια. Δηλαδή, γίνεται επώνυμος ο Νταλάρας και αγνοείται ο Γιώργος. Εγώ δεν θέλω να με γνωρίζετε ως Νταλάρα, θέλω να με αναγνωρίζετε ως Γιώργο. Αυτές οι διασημότητες που τους λένε celebrities είναι ένα άδειο πουκάμισο τις περισσότερες φορές. Ελάχιστοι άνθρωποι κάτω από το πουκάμισο έχουν σώμα… Έχω κάνει κακή διαχείριση της εικόνας μου γιατί έχω πολλές αντιπάθειες από ανθρώπους που με γνωρίζουν.

 

Εγώ με τις πρωτιές έχω ένα πρόβλημα. Θεό και μεγάλο σε κάνει η μόδα. Εγώ δεν είμαι της μόδας και δεν θέλω να είμαι της μόδας. Όταν είδα ότι γίνεται ντόρος με μένα, ένιωσα ότι κάτι δεν πάει καλά και θέλησα να το αποφύγω. Δεν είναι καλό».

Advertisements

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα