Μην χασετε

Γιώργος Μαυρίδης για Survivor: «Θα πήγαινα για να πάρω τα λεφτά»

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης για το τέλος της ταξιδιωτικής εκπομπής Into The Skin που παρουσίαζε στο Open και ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερα επεισόδια λόγω κορονοϊού, το Survivor, αλλά και την ταινία του «Σπίτι των Αγγέλων»

 

«Η αρχική μας σκέψη ήταν αυτά τα δυο projects. Η ταξιδιωτική εκπομπή είχαμε πει από την αρχή ότι θα είναι για έναν μικρό αριθμό επεισοδίων. Είχαμε πει θα κάνουμε από 4 έως 6 επεισόδια. Όταν ξεκίνησα να τα γυρίζω το καλοκαίρι κάναμε τα τέσσερα επεισόδια και σταματήσαμε λόγω κορονοϊού», εξήγησε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

 

Advertisements

Και αποκάλυψε: «Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά. Θα ήθελα να πάω σε κάτι που δεν θα ήταν άσχετο σε αυτό που μπορώ να αποδώσω. Αν θα μπορούσα να αθλούμαι, να τρέχω και να παίζω παιχνιδάκια, θα το έκανα άνετα».

Ενώ, στην ερώτηση αν θα δεχόταν να παρουσιάσει εκείνος το Survivor είπε: «Αν μου ερχόταν μια καλή πρόταση με τα οικονομικά δεδομένα, θα το έκανα. Δεν έχω πρόβλημα δεν με νοιάζει πια».

 

Τέλος, για την ταινία «Σπίτι των Αγγέλων» είπε: «Είναι μια ταινία ντοκιμαντέρ στο κανάλι μου στο Youtube. Λέγεται το «Σπίτι των Αγγέλων» και δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο όταν είχα υιοθετήσει ένα σκυλάκι από την Ξάνθη που κακοποιήθηκε από ανθρώπους και σώθηκε από ανθρώπους».

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα