Μην χασετε

Γιώργος Λιάγκας για Γιώργο Λιβάνη: «Σου λέει «αν εγώ βγω και πω ότι τα έχουμε θα με πει όλη η Ελλάδα κερατά»

Ο Γιώργος Λιβάνης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης και τα απίθανα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στη μέση, από τη μία πλευρά ο Γιώργος Λιβάνης και από την άλλη ο Σάκης Κατσούλης. Το Survivor ενώνει και χωρίζει ζευγάρια…

Από τη στιγμή που ο πρώην Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δέχεται αμέτρητα σχόλια, καθώς ο νυν, Γιώργος Λιβάνης είναι στην Ελλάδα και τους παρακολουθεί από την οθόνη της τηλεόρασής του. Ο τραγουδιστής, κατά την επίσκεψή του στο Καλό Μεσημεράκι, άφησε να εννοηθεί ότι έχει μια χαλαρή σχέση με την Μαριαλένα, ενώ έδωσε και μπράβο στον Σάκη που την υπερασπίστηκε στους καβγάδες της καλύβας.

Advertisements

 

Στο Πρωινό, όμως, ο Γιώργος Λιάγκας είχε τη δική του, ξεχωριστή ερμηνεία για τα λεγόμενα του τραγουδιστή. «Επειδή βλέπει ότι μπορεί να υπάρξει και επανένωση, σου λέει «αν εγώ βγω και πω ότι τα έχουμε θα με πει όλη η Ελλάδα κερατά. Άρα, για να μη με πει όλη η Ελλάδα κερατά λέω ότι δεν είχαμε και κάποια σοβαρή σχέση, ναι μεν αλλά για λίγο διάστημα». Παραλίγο να πει ότι ψωνίζει και από το μαγαζί του Σάκη.

Το θέμα είναι ότι με αυτά και με αυτά, ο Λιβάνης έγινε το πρώτο όνομα στο τραγούδι. Εγώ δεν ήξερα ποιος είναι ο Λιβάνης. Τώρα τον έμαθα και τον έμαθε και ο πολύς ο κόσμος. Σφάζονται οι εκπομπές για το που θα πάει ο Λιβάνης, ούτε ο Ρέμος και ο Βέρτης μαζί να ήταν ο Λιβάνης!

 

Advertisements

Δεν είναι ο άνθρωπος που βγαίνει και είναι σίγουρος για τον εαυτό του και λέει «ναι, 2 μήνες τα έχω με την κοπέλα». Λέει ότι είναι μια χαλαρή σχέση, σαν να σου λέει ότι αν τα ξαναφτιάξει με τον Σάκη, δεν είμαι εγώ κερατάς», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα