Μην χασετε

Γιώργος Καραμίχος: «Οι άνθρωποι που τα πάνε καλά με τον εαυτό τους τα πάνε καλά και με το lockdown»

Τον γοητευτικό ηθοποιός Γιώργο Καραμίχο φιλοξένησε το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. O πρωταγωνιστής του “Ηλιου” του Ant1 γύρισε μετά από χρόνια από την Αμερική και ζει πλέον στην Ελλάδα.

Advertisements

Ο ηθοποιός μίλησε στο Γρηγόρη για την καραντίνα το σήριαλ και φυσικά για τον 7χρονο γιο του  Ντιέγκο Τζον και τη μητέρα του γιου του την Άλμα.

Για την καραντίνα: Οι άνθρωποι που τα πάνε καλά με τον εαυτό τους τα πάνε καλά και το lockdown. Eίναι ωραίο να έχεις κατάθλιψη, μην φρικάρουμε, αρκει να το αποδεχτείς

Για το φαγητό στην Ελλάδα: Κρέας μπορεί να έχω να φάω μήνες ή και χρόνια. Το φαγητό στην Ελλάδα είναι πολύ πιο αγνό και το καταλαβαίνεις όταν ζήσεις έξω. Πάω σε ταβερνάκι και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω.

Για τον 7χρονο γιο του: Έχω μαζί μου το γιο μου δεν υπήρχε νόημα να μείνει εκεί. Ήρθαν για διακοπές και αποφασίσαμε να μείνουν! Χαίρομαι γιατί τον βλέπω ευτυχισμένο. Και η κόρη μου ειναι ευτυχισμένη, που δεν ζει εδώ. Ο γιός μου αισθάνεται οικειότητα με την Ελλάδα γιατί έχει ξανάρθει. Περνάγαμε τα καλοκαίρια στην Ελλάδα! Έχει κάνει φίλους έχει εδώ ανθρώπους που αγαπάει. Έχει 3 νονούς!

Για την μητέρα του γιου του: Η Άλμα περνάει καλά στην Ελλάδα και ευτυχώς δουλεύει ηλεκτρονικά. Της άρεσε η Ελλάδα πάντα. Στην αρχή φρίκαρε λίγο, πως θα μάθει την γλώσσα  αλλά τώρα είναι καλά. Μαγειρεύει ελληνικά φαγητά. Γιορτάσαμε το πρώτο σπανακόρυζο που έφτιαξε!

Αν θα επιστρέψει στην Αμερική Το ιδανικό θα ήταν να είναι εδώ η βάση μου, Δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσω στην Αμερική. Καλό θα ήταν να πηγαίνω μόνο για δυο μήνες, για τη σχολή και τις δουλειές μου.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα