Μην χασετε

Γιώργος Κακοσαίος: «Tραγουδάει η αδελφή μου η πρώτη, εγώ, η τρίτη αδελφή μου και ο μικρός αδελφός μας»

Ο Γιώργος Κακοσαίος έδωσε την  πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show! Ο ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πλούταρχου εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να σταματήσει τον πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο, για χάρη της μεγάλης του αγάπης, της μουσικής. Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και τη στήριξη που είχε από την οικογένειά του στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

 

Tραγουδάει η αδελφή μου η πρώτη, εγώ, η τρίτη αδελφή μου και ο μικρός αδελφός μας! Δηλαδή τραγουδάμε τα 4 από τα 5 παιδιά” είπε ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου.

 

Advertisements

Είχα άγχος αλλά το δούλεψα μέσα μου. Είτε είσαι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου είτε όχι, θα κριθείς. Δε γίνεται να αρέσεις σε όλους. Δεν σκέφτηκα ποτέ να αλλάξω το Κακοσαίος. Ξεκίνησα με αυτό το όνομα. Δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω!

Ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Αλλά μια μέρα πήγα στην ομάδα και ανακοίνωσα  ότι αποφάσισα να σταματήσω για να ξεκινήσω το τραγούδι. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκε λίγο όταν του είπα του πατέρα μου ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο για το τραγούδι, γιατί δεν ήμουν έτοιμος. Ο πατέρας μου, μου είπε αν δεν δουλέψεις πολύ μη μπεις στο χώρο αυτό. Έμαθα να παίζω κιθάρα μόνος μου από το διαδίκτυο γιατί δεν μπορούσα να πιέζομαι από τους δασκάλους.

 

Advertisements

 

Από τότε που γεννήθηκα ήξερα ότι ο πατέρας μου ήταν γνωστός τραγουδιστής. Στα 12 κατάλαβα ότι όντως ο πατέρας μου ήταν διάσημος. Ενώ έλειπε πολύ όταν ήμασταν παιδιά δε νιώσαμε ποτέ την απουσία του. Πάντα ήταν εκεί κι ας έλειπε συχνά. Συμπλήρωνε το χρόνο που έχανε μαζί μας. Και η μητέρα μου ήταν εκεί βράχος.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα