Μην χασετε

Γιώργος Κακοσαίος: «Δεν θέλω να με ακoλουθεί ο τίτλoς του γιoυ του Γιάννη Πλούταρχου»

Συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά παραχώρησε ο Γιώργος Κακοσαίος.

Advertisements

Ο γνωστός καλλιτέχνης έχοντας κάνει τα πρώτα, αλλά πολύ επιτυχημένα, βήματά του στο χώρο της μουσικής, μίλησε για τον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο, αλλά και για τις παιδικές αναμνήσεις του. Ο ίδιος μπορεί να έγινε τραγουδιστής, ωστόσο αρχικά ήθελε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

“Σίγουρα δεν θέλω να με ακολουθεί ο τίτλος “ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου”, αλλά στην αρχή σίγουρα θα συμβαίνει. Σπουδάζω στη δραματική σχολή και σίγουρα θα ήθελα να ασχοληθώ και με αυτό το κομμάτι. Ωστόσο, το τραγούδι έχει πρωταρχικό ρόλο για εμένα. Θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική γιατί το ένα βοηθάει το άλλο, είναι αδερφάκια.

«Είχα δεύτερες σκέψεις στο να τους πω ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι, γιατί έκανα πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο μέχρι τα 18. Σταμάτησα γιατί με κέρδισε η μουσική. Η μάνα μου έπεσε στα πατώματα όταν της το είπα, γιατί παντού ήμασταν μαζί, σε κάθε προπόνηση. Το είπα και στους δύο μαζί. Μαζευτήκαμε στην τραπεζαρία του σπιτιού και τους λέω: Αυτό ήταν, θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να ασχοληθώ με τη μουσική», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Κακοσαίος.

Τραγουδάω από τότε που με θυμάμαι. Κυρίως του μπαμπά τα τραγούδια! Θυμάμαι κάθε δισκογραφική δουλειά του ξεχωριστά. Το “Στο Φωνάζω” είναι το τραγούδι που μου άρεσε περισσότερο. Θυμάμαι το 2009 που ο πατέρας μου είχε κάνει tour σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και έβγαινα στο κάθε συναυλίας και το τραγουδάγαμε”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κακοσαίος.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα