Μην χασετε

Γιώργος Γιαννόπουλος για GNTM: Είναι πάνω από 18 χρονών, κοτζάμ μουλάρες – Ο κόσμος το επιλέγει γιατί θέλει να χαζέψει.

Στην κάμερα του “Μεσημέρι YES” και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη μίλησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη διάθεση να επιστρέψει τηλεοπτικά η σειρά “Το σόι σου” ενώ εξέφρασε την άποψη του για το GNTM.

Advertisements

“Όσον αφορά την επιτυχημένη σειρά του Alpha, συγκεκριμένα, ο Γιώργο Γιαννόπουλος σημείωσε: “Δεν έχω καμία ενημέρωση. Ο κόσμος το γουστάρει πολύ και εμείς, αν μας φωνάξουν, έχω την αίσθηση ότι είμαστε τόσο αγαπημένοι που δεν θα πούμε όχι οπότε περιμένουμε”.

“Μπορεί να ήταν για καλό γιατί ξεκουραστήκαμε και λίγο. Να πάρουμε και μια ανάσα οι ηθοποιοί. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να ξαναδώ στο πλατό τα τηλεοπτικά μου παιδιά” πρόσθεσε ο ηθοποιός. “Η Μουρμούρα και το Σόι απέδειξαν ότι το έχει ανάγκη το ελληνικό κοινό τη μυθοπλασία. Τώρα με τις Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι που είναι αξιολογότατες σειρές ο κόσμος κάθεται στο σπίτι και αυτό είναι ένας λόγος που, λένε, το θέατρο δεν πηγαίνει φέτος καλά” συμπλήρωσε.

Σχετικά με το ριάλιτι μόδας του STAR, τώρα, το GNTM ο Γιώργος Γιαννόπουλος έριξε με… το γάντι τα “βέλη” του. “Δεν με αφορά. Ο κόσμος το επιλέγει γιατί θέλει να χαζέψει. Χαζεύω, σημαίνει, χαζομάρα. Θέλει να δει δηλαδή μια χαζομάρα και κάτι βλέπει για να περνά την ώρα του ευχάριστα. Βλέπει κάτι κριτικές, κάτι κοριτσάκια… Δεν είμαι υπεύθυνος να απαντήσω εγώ γι’ αυτές, είναι υπεύθυνες αυτές γιατί είναι κοτζάμ μουλάρες και οι γονείς τους, τα αγόρια τους κλπ. Είναι πάνω από 18 χρονών ας βρουν το μέλλον τους. Αν νομίζουν ότι μέσα από κει θα κατακτήσουν το σύμπαν, δικαίωμα τους”.

Τέλος, όσον αφορά φήμες που τον θέλουν να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Γιώργος Γιαννόπουλος δήλωσε: “Είμαι ερωτευμένος αλλά δεν ισχύει ότι παντρεύομαι”.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα