Μην χασετε

Γιώργος Γεροντιδάκης: Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν μπορούσα να περπατήσω

Για την περίοδο που βίωσε φρικτούς πόνου επειδή ψήλωνε, μίλησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο πρωταγωνιστής των «Αγριων Μελισσών» ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και θυμήθηκε το καλοκαίρι που πήρε 20 πόντους με αποτέλεσμα να έχει φρικτούς πόνους.

«Έχω ύψος 1μ.92, ήμουν και στην Προεδρική Φρουρά. Δεν έπαιξα ποτέ μπάσκετ, ασχολήθηκα με τον αθλητισμό μόνο στο επίπεδο του ποδοσφαίρου. Έκανα και μπάσκετ αλλά το σταμάτησα πολύ νωρίς. Σταμάτησα το μπάσκετ στην Γ’ γυμνασίου, ήμουν τότε 1μ.63. Και πήρα 20 πόντους σε ένα καλοκαίρι. Πονούσα πολύ, δεν μπορούσα να περπατήσω, ήταν φρικτός ο πόνος, επειδή μεγάλωσαν απότομα τα οστά. Ήταν φρικτοί οι πόνοι και δεν ήξερα τι είχα. Και μια μέρα είπα στη μητέρα μου “πάμε στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να περπατήσω”», είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης, που σε ηλικία 10 ετών είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Peppermint.

Βίντεο: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Το δίπλωμα οδήγησης άργησα να το πάρω. “Λάδωσα” και με κόψανε. Εγώ οδηγούσα από τα 15, έπαιρνα το αμάξι της μάνας μου και πήγαινα βόλτες. Όταν πήγα να δώσω εξετάσεις, ξύρισα το μαλλί μου την προηγούμενη μέρα, έβαλα κάτι μαύρα και πήγα. Πάω και σε κάποια στιγμή μου λέει ο άνθρωπος “κατεβείτε”. Ρώτησα αν έγινε κάτι και μου λέει “κατεβείτε”. Έκανα φασαρία και για τα χρήματα και με περάσανε για ασφαλίτη. Μου επέστρεψαν τα χρήματα…», δήλωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης, που υποδύεται τον «Μελέτη» στις Αγριες Μέλισσες, έναν χαρακτήρα που αντιπαθεί το Twitter.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα