Μην χασετε

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στον «Φύλακα Άγγελο» έχουμε εξετάσει υπόθεση πατέρα που κακοποιούσε σeξουαλικά την 2,5 ετών κόρη του

Στο “The 2night show” βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης ο νικητής του πρώτου Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Advertisements

 

Ο γνωστός σε όλους μας “Ντάνος” μίλησε για τη δική του εμπειρία από το  Survivor ενώ αποκάλυψε και τις συζητήσεις που έκανε με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση σχολιάζοντας μάλιστα και τον Γιώργο Λιανό.

“Δεν το βλέπω πολύ. Ξεκίνησα να το βλέπω λίγο γιατί είχαμε κάνει και τις συζητήσεις να το παρουσιάσω. Είναι διαφορετικό όμως. Το ότι προστίθενται παίκτες κάθε τόσο χαλάει την άγνοια που είναι και το βασικό. Οι συζητήσεις που είχαμε κάνει έγιναν περίπου ένα μήνα πριν ξεκινήσει όλο αυτό, αλλά τελικά δεν προχώρησαν. Ο Γιώργος κούμπωσε πολύ στο φετινό Survivor και μπράβο του γιατί κατάλαβα ότι έφυγε ξαφνικά αλλά εγκλιματίστηκε αμέσως. Εγώ θα το παρουσίαζα μόνος μου, η συζήτησε έγινε εφόσον δε θα το παρουσίαζε ο Σάκης αλλά δεν προχώρησε” ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Στη συνέχεια μίλησε και για την ενασχόλησή του με την υποκριτική αλλά και τις σπουδές που κάνει αυτή την περίοδο στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ξεκαθάρισε δε πως αν του προταθεί κάποιος ρόλος θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος παρόλο που δεν μπορεί να πάει σε κάποια δραματική λόγω χρόνου.

 

Έπειτα ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για το έργο του “Φύλακα άγγελου” αλλά και την κακοποίηση που όπως είπε υπάρχει παντού γύρω μας.

Advertisements

“Είναι ένα πάρα πολύ ευαίσθητο θέμα. Ο “Φύλακας άγγελος” δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στο πρόβλημα της κακοποίησης. Αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο στο θέαμα, είναι παντού. Κατά κάποιο τρόπο καμουφλάρεται, κάποιες φορές και από τους ανθρώπους που ασκούν κακοποίηση. Ο “Φύλακας άγγελος” αφορά τα παιδιά…Το θέμα είναι τι κάνουμε για την κακοποίηση” είπε και συνέχισε, “Έχουμε εξετάσει περίπτωση πατέρα που ασκούσε σeξουαλική κακοποίηση πάνω στην 2.5 ετών κόρη του. Με τη συναναστροφή μου με τα παιδιά σε περιστατικά κακοποίησης, βλέπω ότι μια τέτοια συνθήκη μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή ενός παιδιού. Μια κακοποίηση δεν παραγράφεται, αντίθετα ενισχύεται μέσα στο κακοποιημένο άτομο και το ωθεί σε μια μη κανονική καθημερινότητα”.

Όσο για το αν τον ενοχλεί που οι περισσότεροι τον αποκαλούν ακόμα και σήμερα “Ντάνο” απάντησε,

 

“Δε με πειράζει, το Ντάνος το είχα σαν παρατσούκλι από μικρός. Έχει συνδεθεί με το παιχνίδι… Έχω ζήσει τόσο έντονες στιγμές εκεί που η σύνδεσή μου με το παιχνίδι δε με ενοχλεί καθόλου όμως καλώς ή κακώς κάνω κι άλλα πράγματα, δεν έχω μείνει εκεί. Σε ένα all star Survivor δεν ξέρω αν θα πήγαινα. Είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον από ένα απλό Survivor αλλά έχω κάνει πράγματα που ίσως δε μου επιτρέπουν να το κάνω…

Η υποκριτική μου αρέσει πάρα πολύ… Την σέβομαι, την αγάπησα, μου άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή. Αν μου προταθεί κάτι θα το έκανα” και συνέχισε σχολιάζοντας όσα ακούγονται κατά καιρούς για το πρόσωπό του, “Έχω ακούσει πάρα πολλά. Λένε ότι δεν πήγα να παρουσιάσω το Survivor λόγω χρημάτων. Δε με απασχολεί τι λένε για μένα άνθρωποι που δεν ξέρουν τι κάνω στην καθημερινότητά μου”.

 

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα