Μην χασετε

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την εμφάνιση του στο Τατουάζ

«Μιλάμε για μία οικογένεια η οποία με αγκάλιασε κατευθείαν.»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την πρώτη του εμφάνιση στο Τατουάζ, μίλησε Στη Φωλιά των Κου Κου για το πρώτο του βήμα στο χώρο της υποκριτικής.

«Μιλάμε για μία οικογένεια η οποία με αγκάλιασε κατευθείαν. Ο καθένας στη θέση μου θα είχε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει αυτό το πράγμα. Είναι πραγματικά μια δουλειά που προϋποθέτει πολλές ώρες και πολλές μετακινήσεις. Θέλω κι εγώ το χρόνο μου στο νέο αυτό πρόγραμμα να είμαι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις μου τις καινούριες, στις παλιές μου υποχρεώσεις και να έχω και λίγο χρόνο για εμένα να κάνω λίγο προπόνηση, να δω ένα φίλο που και αυτό το κάψαμε από ότι βλέπω.

Στην αρχή ξεχνούσα τα λόγια μου. Με βοήθησαν και τα θυμάμαι σιγά σιγά. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο συμπρωταγωνιστής ή η συμπρωταγωνίστρια πως σου μιλάει γιατί μια ατάκα σου θυμίζει τη δικιά σου.

Advertisements

Έκανα μια κίνηση που προέκυψε μετά από πολύ σκέψη και γενικά ειδικά στις αποφάσεις μου ζυγίζω καλά τα πράγματα. Και είναι μια κίνηση που όπως τα έχω ζυγίσει θα είναι για καλό για το δικό μου μέλλον και τίποτα παραπάνω. Ο καθένας έχει την άποψη του. Ο καθένας σε ένα νέο ξεκίνημα θα χρειαστεί το χρόνο του, θα κάνει τα λάθη του, θα το κάνει και μετά θα κριθεί», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα