Μην χασετε

Γιώργος Αγγελόπουλος: Γέμισε κόσμο το Πάντειο για την ομιλία του

Πλήθος κόσμου, στην πλειοψηφία τους  φοιτητές , παρευρέθησαν στο  Πάντειο Πανεπιστήμιο , στην εκδήλωση που οργανώθηκε με θέμα τα ριάλιτι, με την παρουσία και του νικητή του  Survivor 1 Γιώργου Αγγελόπουλου .

Συγκεκριμένα, η αίθουσα «Σάκης Καράγιωργας» του Παντείου γέμισε ασφυκτικά από φοιτητές και φοιτήτριες του τμήματος Μέσων, Επικοινωνίας και Πολιτισμού, οι οποίοι παρακολούθησαν τις ομιλίες ανθρώπων που έχουν περάσει από ελληνικά ριάλιτι.

Στην ομιλία του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ο “Ντάνος” περιέγραψε πώς διαχειρίστηκε τη διασημότητα μετά το Survivor, καθώς και πώς μπόρεσε να μη χάσει την προσωπικότητά του μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Το φαινόμενο των ριάλιτι και η επίδρασή τους στη σημερινή ελληνική κοινωνία αποτέλεσε το θέμα της συζήτησης που διοργάνωσε το Διεθνές Ίδρυμα Giuseppe Sciacca, σε αίθουσα του Παντείου Πανεπιστημίου.

Advertisements

Προσκεκλημένοι ήταν και ο νικητής του MasterChef 2, Τιμολέων Διαμαντής, ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας, η Άννα Τσακουρίδου από το GNTM και η Έλενα Πολυχρονοπούλου από το Power of Love.

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα