Μην χασετε

Γιατί χωρίζουν όλοι αυτή την περίοδο; Υπάρχει ένας επιστημονικός λόγος

Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει αλλά από τη στιγμή που οι ζέστες έσφιξαν, τα απανταχού ζευγάρια έχουν αφηνιάσει και χωρίζει το ένα μετά το άλλο. Το έχεις δει έτσι; Ίσως έχεις και φίλους που μόλις χώρισαν. Το θέμα βέβαια είναι, ότι αυτό δε συμβαίνει μόνο στο δικό σου περιορισμένο κύκλο-δεν είσαι και η Samantha Jones, 5 φίλους έχεις όλους κι όλους-αλλά είναι ένα παγκόσμιο θα έλεγα-βαριά κουβέντα-φαινόμενο, που έχει πια καταντήσει μάστιγα. Λοιπόν, η επιστήμη ασχολήθηκε σοβαρά με το συγκεκριμένο και έχει να σου πει τα εξής:

Advertisements

Το μυαλό σου σίγουρα πηγαίνει κάπου αλλά θα στο κάνω και πιο εύκολο: Το χειμώνα, είναι η περίοδος της αγκαλιάς. Το καλοκαίρι πάλι όχι. Όσο να πεις, τα κρύα βράδια, τείνουν να γίνονται πιο βασανιστικά όταν είσαι μόνος. Άσε που το τρίπτυχο καναπές-σειρά-φαγητό είναι το νέο clubbing!

Και γιατί τελοσπάντων δε θέλεις να έχεις σχέση το καλοκαίρι;

Αφενός νιώθεις καλύτερα με την εμφάνισή σου και θέλεις να τσεκάρεις αν μετράς. Άσε που καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα έχεις δουλέψει σκληρά με το κορμί, και θέλεις επιτέλους να απολαύσεις την επιτυχία σου.

Κάνει ζέστη και δε θέλεις αγκαλιά. Δε θέλεις ούτε αγγίγματα, ίσως ούτε και ρούχα πάνω σου. Απλό, πρακτικό και κατανοητό!

Βγαίνεις πιο συχνά. Όπως και να το κάνουμε, με διαφορετική διάθεση θα ξεκινήσεις από το σπίτι όταν έξω έχει 35 βαθμούς και με διαφορετική όταν κάνει κρύο και βρέχει. Γενικά το καλοκαίρι ακόμα και οι σπιτόγατοι μία εξωστρέφεια την έχουν. Και η εξωστρέφεια φέρνει γνωριμίες. Και οι γνωριμίες τις αταξίες. Μετρημένα κουκιά είναι όλα.

Και τέλος

Όπως και να το κάνουμε το καλοκαίρι έχεις καλύτερη διάθεση και αυτό φαίνεται. Ένα χαμογελαστό κορίτσι, κάνει ζημιά ανεπανόρθωτη στον εκάστοτε υποψήφιο… γύπα! Κι εσύ χαμογελάς. Και φυσικά τους τρελαίνεις.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα