Μην χασετε

Γιατί το toner είναι απαραίτητο βήμα στη ρουτίνα περιποίησής σου

Με απλά κατανοητά λόγια, θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε το toner με το νερό. Τόσο η σύστασή του, όσο και η δράση του στο δέρμα μοιάζει με το νερό. Η διαφορά είναι ότι είναι γεμάτο από συστατικά, οξέα, γλυκερίνη, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη, τα οποία εισχωρούν στις εσωτερικές στοιβάδες δέρματος.

Advertisements

Αν μιλήσουμε επιστημονικά θα πρέπει να περιγράψουμε το toner, ως ένα γρήγορο διεισδυτικό υγρό που προσφέρει στο δέρμα άμεσα ενυδάτωση και βοηθά στην απομάκρυνση κάποιων νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια του δέρματος.

Επένδυσε στο σχολαστικό, διπλό καθαρισμό του δέρματος και στη συνέχεια χρησιμοποίησε το toner, ως το πρώτο βήμα για ενυδάτωση και θεραπεία της επιδερμίδας.

Με άλλα λόγια το toner το εφαρμόζουμε μετά τον καθαρισμό του προσώπου και ακολουθεί ο ορός και η κρέμα.

Σκεφτείτε το toner ως το προϊόν που προετοιμάζει τους πόρους σας. Το δέρμα είναι σαν ένα αποξηραμένο σφουγγάρι. Αν βάζετε μια παχιά κρέμα σε ένα ξηρό σφουγγάρι, δεν θα απορροφηθεί, ενώ παράλληλα δεν είναι προετοιμασμένο για να αποκτήσει υγρασία. Αν πρώτα εισχωρήσει κάτι υγρό-ο ουσιαστικός ρόλος του toner στην επιδερμίδα-, τότε η κρέμα θα εισχωρήσει πιο εύκολα.

like.philenews.com

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα