Μην χασετε

Γιατί να εντάξετε το λευκό eyeliner στο καθημερινό σας μακιγιάζ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εντάξετε στο μακιγιάζ σας το λευκό eyeliner με τους make up artists να το θεωρούν απαραίτητο προϊόν στο μακιγιάζ και το οποίο θα πρέπει να έχει μια βασική θέση στο νεσεσέρ μας.

Advertisements

Το λευκό eyeliner μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση πριν απλώσουμε οποιοδήποτε προϊόν ή χρώμα αφού θα βοηθήσει ώστε να παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες. Και κυρίως με σκιές σε μορφή κρέμας ή υγρές φόρμουλες. Φυσικά δημιουργώντας μια φαρδιά γραμμή στο πάνω βλέφαρο αποκτούμε αυτόματα το πιο μεγάλο trend του χειμώνα που δεν είναι άλλο από το neon look.

Επίσης μπορεί να μας σώσει όταν βρισκόμαστε έξω και θέλουμε να αποκτήσουμε λίγη λάμψη αφού η θαμπάδα έχει πάρει τη θέση της μετά από πολλές ώρες στο γραφείο. Θα το κάνουμε με το λευκό μας eyeliner που λειτουργεί και ως highlighter στο σημείο των ματιών που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα φρύδια. Θα το σβήσουμε φυσικά με το δάχτυλο μας για να δημιουργηθεί η απαραίτητη γυαλάδα που λόγω της σύνθεσης του προϊόντος παραμένει για ώρες στη θέση της.

Τέλος να σημειώσουμε όταν εφαρμόζουμε το λευκό eyeliner μέσα από το μάτι αντί του μαύρου πετυχαίνουμε να δείχνει το βλέμμα μας πιο καθαρό και ξεκούραστο αλλά και το μάτι μας μεγαλύτερο!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα