Μην χασετε

Γιαγιά-Τέρας έκοψε τα γεννητικά όργανα του 5 ετών εγγονού της και τον κακοποίησε

Εικόνες φρίκης αντίκρισαν οι γιατροί σε νοσοκομείο της Δυτικής Βιρτζίνια στην Αμερική, όταν μεταφέρθηκε στα επείγοντα ένα παιδί άγρια κακοποιημένο με μώλωπες και κομμένα γεννητικά όργανα.

Advertisements

Τα μάτια του παιδιού είναι γεμάτα αίμα, ενώ έχει μελανιές στο πρόσωπο και το σώμα. Στα γεννητικά του όργανα φέρει πληγές από μαχαιριές, και μία τομή τεσσάρων εκατοστών, ενώ είχε και εγκεφαλική αιμορραγία. 

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών, ο μόλις 5 ετών Κίτον Μπογκς έκλεισε τα μάτια του για πάντα, απελευθερωμένος από τα τέρατα-κηδεμόνες που τον κακοποιούσαν.

Με τους δύο γονείς του να προσπαθούν να απεξαρτηθούν από τα ναρκωτικά, ο Κίτον μεγάλωσε με την επιμέλεια της γιαγιάς τους Μισέλ Μπογκς αλλά και τη θεία τους Τσάσιτι Βοντζίνσκι που ήταν παντρεμένη με τον Πίτερ Βοντζίνσκι.

Όταν η μητέρα τους Τζένιφερ κατάφερε να απεξαρτηθεί προσπάθησε να πάρει πίσω τον μικρό γιο της με την πεθερά της να αρνείται: «Δεν θα το δεις ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε την επόμενη εβδομάδα… Και θα έρθει η στιγμή που δεν θα τον ξαναδείς ποτέ στη ζωή σου».

 

Ο 5χρονος Κίτον υπέστη άπειρα βασανιστήρια και ξυλοδαρμούς, όπως μαρτυρούν και γείτονες που έβλεπαν το παιδί γεμάτο μώλωπες, ενώ απόδειξη είναι και οι φωτογραφίες από τα γενέθλια του, όπου στέκεται δίπλα στα ξαδέρφια του με μελανιές στο πρόσωπο και το σώμα.

 

Οι 3 κηδεμόνες συνελήφθησαν όταν ο 5χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ο δημόσιος κατήγορος στο Δικαστήριο δήλωσε: «Η γιαγιά έλεγε στο παιδάκι πως αν δεν σταματούσε να παίζει με το πέος του , θα του το έκοβε… Κι αυτό ακριβώς έκανε. Το κατακρεούργησε… Κάθε ανάσα που παίρνουν σήμερα αυτοί οι άνθρωποι μολύνει την κοινωνία. Το παιδί αυτό βασανίστηκε τόσο πολύ που ούτε τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν…».

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα